Skønhed

Breast Cancer Awareness med Essie : Pinking About You, Pink Happy og I Pink I Can

Essie breast cancer awareness Essie støt brysterne

Det er LYSERØD LØRDAG en dag i oktober, som er måneden, hvor i DK officielt støtter op mod brystkræft, og det betyder, at der landet over hersker lyserød stemning med det fælles formål at få samlet så meget ind som muligt til Kræftens Bekæmpelse. Essie har lanceret 3 smukke lakker, som hver bidrager til den lyserøde verden og hvor 10 kr. pr. solgt flaske går til forskningen og en non-profit organisation til hjælp for brystkræftramte kvinder og deres familier.

De tre lakker komplimenterer hinanden smukt og der kan kreeres mange fine neglelooks ved at mikse og matche dem. De kan naturligvis også bruges hver for sig, så sæt knald på neglene med den stærke pink “Pink Happy“, vær diskret med den lyse fine ballerinafarve “I Pink I can” eller tilføj blot lidt lækker glimmer-feel med “Pinking about you“. Perfekt værtindegave i øvrigt og de forhandles i Magasin og udvalgte Matas … donationerne fortsætter så længe lager haves og er altså ikke kun i dag.

Der er masser af andre lyserøde tiltag rundt omkring – jeg vender tilbage med et par stykker mere lidt senere 🙂

 

 

Læs også:  Sanne Degnegaard & Hair Stories - Kvinder jeg kender #1

3 Comments

%d bloggers like this: