Shopping og Inspiration

River Island Boilersuit og andet godt

river island boilersuit
Hvis ikke I har set det, så har River Island startet deres online udsalg og der er er rigtig mange gode ting, synes jeg. Da jeg var på pressedagsbesøg rundt omkring, stod jeg bl.a. med kedeldragten i tencel og havde også taget billeder af den, men jeg mistede jo alt data på det kort jeg havde billederne på, så derfor så I den aldrig. Nu spottede jeg så, at den faktisk også er sat ned og har slået til på den – den er SÅ fed i virkeligheden. Derudover er der masser af andre fine ting til en billig penge – bl.a. fine skater skirts, bluser, sko med sten på og fashion jewelry til bare 1 GBP. Nappede også det lidt for cute iPhonecover i leo med hale! 😀
Find hele udsalget her.

Guapizimo har åbnet en skøn låge med pleje og forkælelse – se, hvad hun har fundet frem og deltag lige her. Der er i øvrigt hele 3 heldige 🙂

Læs også:  5 skønhedsfavoritter lige nu

One Comment

  • Bolize

    Jeg har også fundet rigtig mange fine ting hos River Island de senere år og til super nedsættelser, så tak for tippet – skal da lige suse ind forbi 🙂 ♥

%d bloggers like this: