Shopping og Inspiration,  Skønhed

CLEAN på bud

Min store parfumekærlighed er jo CLEAN og jeg holder øje med gode tilbud rundt omkring, da det faktisk ikke er så tit at der er sådan virkelig-virkelig gode besparelser. Tidligere i dag, spottede jeg så at Ezzence har sat en hel bunke varer ned – deriblandt CLEAN. En del, faktisk det meste, er ikke sat sådan vanvittig meget ned, men dette gavesæt med 2 klassikere på hver 30 ml. er altså sat ned med næsten 50%. Så fin en pris, så det tip skulle da lige videre til jer. Jeg har personligt kun én enkelt som jeg ikke er så vild med – resten findes i min “samling” og disse to er faktisk blandt mine favoritter 🙂

Vi har lige sendt familien ud af døren, for hele dagen er gået med at fejre min mands fødselsdag… nu er vi sofakartofler lidt endnu inden jeg er nødt til at sætte med til tastaturet og få klaret lidt arbejde forud for i morgen. Ugen vi går i møde er spændende – dels er der valg, som optager mig en del. Er jo ikke samfundsfagslærer for ingenting .. hø hø … men der er også lidt København på programmet … bl.a. en enkelt event, et par spændende møder og en tur i Louis Vuitton! Glæder mig. Glæder mig. GLÆDER mig! Hvad byder jeres uge mon på? 🙂

Læs også:  En smuk og forbedret hudstruktur // Retinol peeling

3 Comments

  • Majbrit

    De er også bare skønne og da jeg er tandklinikassistent, er det ikke så godt at sidde og dufte alt for meget af parfume, det er ikke alle folk der kan tåle det. Men der er disse gode for de dufter bare sådan helt naturlige 🙂

  • Lise/walkinrunout

    2 gange forældremøde, også valg og fødselsdag (ikke min egen)… det er hvad min uge tilbyder mig… ud over det sædvanlige – så jeg kunne sagtens kaste mig over lidt selvforkælelse a la Clean 😉

  • Julie - 99dresses.dk

    Åh clean skin er så god. jeg er desværre bare blevet allergisk overfor duften, men nøj den dufter skønt. Eurowoman har også et tilbud på abonnement med en 60 ml clean parfume, hvis man alligevel læser det blad er det i hvert fald et rigtig godt køb 🙂

%d bloggers like this: