Green // Black (Outfit)


Når jeg gennemgår min garderobe, så har jeg faktisk overraskende mange styles fra Monki. Det kom faktisk bag på mig selv, men ofte er det ret gode trendbaserede varer til fornuftige priser, som man kan få der. Således også denne grønne skjortekjole, som blev købt i stedet for by Malene Birgers udgave, som jeg sidste efterår ikke havde råd til. Da jeg så denne i Monki ved juletid slog jeg til for havde samtidig også set at den grønne farve ville holde ind over sommeren og heldigvis også henover endnu en vinter.
Det var langt fra varmt den anden dag, så parrede den op med kort blazer og laksandaler Anna Sui.

(Vinderen af Ilse-tasken bliver offentliggjort på konkurrenceindlægget – så hold øje der)

This entry was posted in Dagens / Today's, My looks and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Green // Black (Outfit)

 1. Marianne P says:

  Synes grønt er så flot og vil prøve at få farven ind i garderoben her i efteråret:-)

 2. Didda says:

  Ligesom Marianne synes jeg også at farven er flot. Jeg kan desværre ikke bære de grønne farver.
  Og så ser det super godt ud med den korte jakke.

 3. Guapizimo says:

  Jeg er ikke så god til selv at spotte godter i Monki, selvom jeg godt ved der kan gemme sig noget godt. Grønt er rigtig fint til dig, jeg er stadig selv lidt usikker på farven, men kunne godt finde på at købe et stykke grønt tøj hvis jeg finder den helt rigtige ting.

 4. karin christensen says:

  Rigtig flot med grønt til det sorte og de sko er jeg da helt vild med 🙂

 5. Jadore blog says:

  Synes du ser rigtig fin ud 🙂 Også den måde dit hår er sat på, er flot til dig 🙂

 6. Hvor er den grøn bare fantastisk til dig 🙂 Du ser super dejlig ud!

 7. Chau says:

  Grøn er bare flot og godt for øjet 🙂

  /Chau

 8. walkinrunout says:

  Det er det gode ved higtstreet.. de er super godt til at fange de fine tendenser og lave noget lignende… jeg er ikke så opmærksom på Monki selv, men er altid opdateret på om jeg kan få tingene i H&M (egentlig lidt sjovt at man har en yndlings higstreetbutik… for det kan jeg fornemme at vi er mange der har)

 9. Synes tit at Monki har nogle fine ting og til rimelig priser 🙂

Comments are closed.