Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

NOA NOA


I ved jo efterhånden godt, hvilke mærker jeg i særdeleshed er glad for og I ved også godt at Noa Noa er et af dem. I virkeligheden har det nok fulgt mig længst sammen med Munthe…
Nå, men jeg vil egentlig også bare dele nyheden om at Noa har redesignet deres hjemmeside og tilføjet webshop (about time! ;)) – der er også et “society”, som man kan melde sig til lige her som sikrer at man får tilbud, nyheder osv. før alle andre.

Noa Noa har i mine øjne rykket sig gevaldigt de sidste 2-3 sæsoner…i den positive retning og da jeg skrev om SS12 HER, var I også en del, som synes at det så ganske lækkert ud. DNA’et er der stadigt, men det er blevet moderniseret, nytænkt og lidt mere eksklusivt. Stadig utroligt wearable og affordable. Skal nok vise jer AW12 også.
Jeg glæder mig i øvrigt ret meget til næste uge, hvor modeugen jo afholdes, for der skal jeg nemlig se Noa Noas SS13 show. Det glæder jeg mig så meget til….Noa har nemlig ikke være med før med voksentøj. Smutter måske også forbi og ser Miniature showet, hvis der er tid.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

8 Comments

  • Walkinrunout

    Glæder mig til at læse mere on show osv… jeg var for længe siden ret glad for Noa Noa, men har faktisk ikke købt noget derfra længe (det blev lidt for meget flower power på et tidspunkt), men det kunne godt lyde til, at jeg lige skal kigge forbi … igen.
    Super fin ny header, for øvrigt 😉

    • Malsen

      Tak for ros med headeren 🙂
      Jamen, jeg synes klart at NOA er et kig værd! Tror godt jeg ved hvad du mener med flower-power….men sådan synes jeg slet slet ikke det er mere.

  • Sabina

    Måske jeg skulle tjekke det ud, har altid synes det var lige en tand for konet til min smag. Men hvis du siger god for der, er der helt sikkert noget for mig også 🙂 Tak for tippet med hjemmesiden, og fedt man kan bestille på den, jeg er jo en af de få kvinder der helst vil undgå butikkerne 😀

    • Malsen

      Ja, det tænkte jeg også en gang, men de har virkelig rykket sig…og (så er vi jo også blevet ældre…heh).
      Det er skønt med webshops – det er bare så meget nemmere 🙂

  • Guapizimo

    Jeg er af og til faldet for nogle af deres ting, men ellers passer det ikke helt ind i min stil 😉

    Dog dejligt de har fået en webshop, jeg har det sjovt nok oftest bedst med webshopping, der får jeg i hvert fald købt mere.