Skønhed

Beauty-fave fra L'Oréal: Color Riche Quads


De her to øjenskyggepaletter er flyttet permanent ind i min makeup-taske og jeg tror de bliver svære at smide ud igen. Fik dem til test og er ovenud begejstret for især farvernes dybde, hvis man kan sige det. Der står at farverne holder op til 12 timer og det gør de også, hvis man har sådan en helt almindelig dag. Hvis det er meget varmt eller man okser for meget rundt, så skal den altså have en opfriskning senere, men stadig virkelig lækker. Kommer i handlen i september, hvis ikke de allerede er begyndt at lande derude.
Jeg var lidt bekymret for, hvor kraftige farverne vil være, men tonerne kan ret nemt doseres og mikses så man kan lave smoky i det omfang man er til – jeg mikser altid på håndryggen, for så kan jeg se, hvad jeg laver inden jeg får smurt noget på som er for voldsomt 🙂 Konsistensen er forresten sådan let cremet.

Man kan få flere forskellige farvekombier (i alt 8 vist), men jeg er jo så dødkedelig at foretrække brune/creme og sort/grå-blå nuancer som er født til at lave et smoky look. Ville faktisk ønske jeg var lidt mere modig på makeupfronten, for der er altså 2 paletter med virkelig flotte trendfarver, men holder mig vist til de sikre……har I det også sådan eller giver I den generelt bare gas med farver og hvad har vi?

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

11 Comments

  • Heidi

    Den forreste ser rigtig fin ud, eller dvs gør den anden også. Men jeg er også mest til det sikre, og ville ønske jeg turde lidt mere. Har endnu ikke kastet mig ud i smokey eyes. Men har været vovet idag, med turkis eyeliner på..:O)

  • Walkinrunout

    De er flotte bare at se på 🙂
    Jeg har for det meste neutrale farver på til hverdag, men engang imellem…. tager fanden ved mig og så får den hele armen… især grøn, lilla og orange har jeg fundet ud af at bruge, så det ser fedt ud 🙂

  • Didda

    Jeg er fuldstændig ligesom dig. Min yndlings øjenskygge er meget neutral. Bruger den faktisk hver dag, og det er jo ikke fordi at man kan se den, så voldsomt meget 🙂 Men den har jeg også brugt fast i over 5 år tror jeg og den tror jeg heller ikke at jeg rigtig kommer af med igen 🙂

  • Sabina Deleuran

    De er super flotte! Både farverne på dem du viser, men og selve designet. Jeg er vist endnu mindre modig end dig, jeg har aldrig i mit liv haft øjenskygge på 😀 Ejer flere, og køber dem med tanken om at jeg nu skal igang, men dropper det alligevel altid.

  • Sabina

    Dumt spørgsmål sweets, men efter dengang hvor jeg begyndte at følge dig på bloglovin, så er det lidt tilfældigt om “mit” billede kommer på, eller jeg får den pæne hvide mand i grå ramme. Ved du hvorfor??

    • Malsen

      Det er fordi du ikke længere bruger google friend connect når du skal skrive hos mig – du kan uploade et billede på gravatar.com så kommer der billede på 🙂