Unik Dennung Art Nouveau Ring og noget om at blive rørt


I tirsdags brugte jeg aftenen på at tage dimissionsafsked med min 9. klasse. Det er aldrig særlig morsomt, for selv om det jo er glædeligt, at de alle er klar til at tage videre ud i den verden, så efterlader det altid et sært tomrum. Det udligner sig for det meste, når man starter en ny klasse, selv om ingen kan erstattes. Savnet bliver mindre med tiden – både for dem og mig, men jeg kommer mig aldrig helt over “tabet” af mine klasser og glæder mig altid som en sindssyg til diverse reunions. Tosset måske, men jeg involverer mig meget i mit arbejde og det medfører en hel del personlige relationer.
Der er altid elever, som fylder mere selv om man holder lige meget af dem alle. Elever, som man måske har haft mere med at gøre af forskellige årsager og man kommer tæt på hinanden. En af disse elever forærede mig i tirsdags denne smukke ring, som er fra Dennung på Frederiksberg. Smykkerne er håndlavede og inspireret af naturen, hvilket afsejler sig i Cala blomsterne i denne ring. Jeg er virkelig glad for den – den er 100% mig, hvilket egentlig rører mig lidt, for her er altså en pige, som virkelig kender mig og ved hvad jeg kan lide. Det er dejligt, at have et arbejde, hvor man i den grad har mulighed for at sætte aftryk hos andre og få sat aftryk af hos en selv. Så vokser vi som mennesker. Givende og smukt, ikke? 🙂
Jeg blev generelt noget så begavet i tirsdags – både med ord, tårer, blomster og gaver og det efterlod mig ret så mundlam, hvilket nogen vil mene er lidt af en bedrift! 😀 Jeg var i hvert fald ikke særlig kæphøj, da jeg landede hjemme på matriklen…jeg bad bare sødt om en kop kaffe og satte mig så 5 minutter for mig selv inden jeg var klar til at være nogens mor og kæreste igen.

Nå, det blev egentlig et ret så personligt indlæg, men det skal der sandelig også være plads til……hvad synes I om ringen – er den ikke smuk? 🙂

This entry was posted in Accessories, Inspiration, Jewelry, New buys, personal, webshops and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Unik Dennung Art Nouveau Ring og noget om at blive rørt

 1. Den er virkelig smuk!!!

  Og jeg ved lige hvad du mener mht. de personlige relationer i ens arbejde. Jeg er pædagog i en vuggestue og selvom vi kun har børnene i 2 år, så kommer jeg meget tæt på børnene (selvfølgelig) og på deres forældre. Har lige sagt farvel til 2 og skal sige farvel til 4 her efter sommeren og det er bare såååå hårdt! Heldigvis holder jeg kontakten til nogen af dem, da jeg simpelthen er blevet gode venner med forældrene og det er en dejlig bonus ved arbejdet 🙂

 2. Sarah B says:

  Hi Mals, What a beautiful and thoughtful gift. It’s such a pretty ring.
  I hope you are enjoying your summer, it’s nice to see it happening on the other half of the earth as it has been pretty cold here.
  Have a lovely weekend x

  • Malsen says:

   Hi Sarah 🙂
   Yes wasn’t it? Such a sweet Girl.
   Summer is nice but the weather is Not too good. I want more heat 🙂
   Hope you are enjoying yourself and that it is Not too cold yet.

 3. Åh det er bare så smuk! Hvor er det bare nogle søde “børn” du har haft, men det afspejler vel også det arbejde du har lagt i jobbet 🙂 Kan godt forstå du bliver rørt og du kommer til at savner dem, men minderne vil du altid have med dig, specielt nu nar du har ringen 😀
  Misunder dig helt, sådan nogle moments er helt fantastiske!

  /G

 4. J'adore blog says:

  Ringen er super smuk 🙂

 5. Hvor er det skønt med en lærer som dig, gid der fandtes flere af den slags!
  Og smuk ring, det er virkelig sødt af din elev 🙂

 6. Hosannah says:

  Årh hvor er det en sød elev du har… Den er virkelig flot.. Faktisk utrolig flot.. Så flot at jeg vil have den:-)

 7. Heidi says:

  Smuk ring Marlene, og en gave købt med hjertet af en elev som uden tvivl vil savne dig. Nu “kender” jeg dig jo kun herfra, men er ikke et sekund i tvivl om du er über skøn, og sød, og har så meget hjerte med dig i dit job, at det jo giver sig selv at elever og forældre er vilde med dig. Du fortjener ringen, den er nemlig lige dig ;O) Smuk smuk. God sommer, nu skal du nyde lille Cookie.

  • Malsen says:

   Sikke en sød kommentar 🙂 mange tak.
   Jeg forsøger i hvert fald at gøre mit bedste.
   I lige måde – god tur til Italien 🙂

 8. Katja says:

  smuk ring og ja jeg kender det så godt.. det er aldrig sjovt når man skal tage afsked med de børn man arbejder med og forældre for den sags skyld, jeg “afslutter mine” unger i april og glæder mig IKKE!

  -Katja

 9. Guapizimo says:

  Den er rigtig smuk ringen og virkeligt meget dig! Sød tanke at du skulle have den 🙂

 10. Nanna says:

  Den er virkelig smuk! Sikke en fantastisk gave at få, og hvor er det perfekt at hun har valgt en ring der er så meget dig.

 11. MrsBaloui says:

  Hvor er den fantastisk smuk! Og hvor er det en smuk tanke, at du har gjort så stort et indtryk på et ungt menneske, så hun synes, at hun vil give et evigt minde tilbage.
  Selvom jeg ikke normalt er til smykker, har jeg nu fundet mig ønsket til min fødselsdag 🙂

  • Malsen says:

   Jeg blev også dybt rørt…og det var hun også selv, da hun skulle give mig den. Så sødt 🙂
   Synes I øvrigt Dennung laver virkelig mange fine smykker….kunne godt finde flere jeg gerne ville have 🙂

 12. Lullumut says:

  Orh hvor fint, og hvor er ringen bare rigtig smuk 🙂 Jeg kan godt sætte mig ind i, at man skaber nogle relationer. Min egen søster er uddannet pædagog, hvor hun har arbejdet med adfærdsvanskelige unge ad flere omgangen. Og i nogle år var hun plejemor for en unge pige.

  • Malsen says:

   Det er en meget speciel følelse, når man får rørt et andet menneske så dybt tilsyneladende. Hvor flot af din søster 🙂

Comments are closed.