Min stil,  Shopping og Inspiration

Fix leopardblazer, bow bag and Mouse shoes (Outfit)

taske: YSL Bow Bag, sko: Marc by Marc Jacobs, kæde: Acne, kjole: HM

Som lovet i går følger her hele outfittet med Acne-kæden. Jeg har brug for lidt kække accessories i disse tider og føler mig bedst tilpas i noget der er lidt ukompliceret, så oppiftningen er oftest i form af smykker, frisurer, tasker, sko eller, som i går, en blazer med lidt spræl i. (Og underlige “dryppende” fingre på det øverste billede….ved ikke liiiige hvad der sker der! Haha 🙂 )

Jeg har brugt det meste af dagen i dag på at gøre børneværelset helt færdigt og fået vasket det sidste tøj, så jeg er klar til at modtage et styk baby. Der er efterhånden ikke længe til og jeg vil gerne være så klar som man nu engang kan blive. Men det føles rart, at være lidt på forkant. Der skal sikkert nok blive en masse andet at se til.

Vinderen af solbrillerne er i øvrigt fundet og denne gang udtrak random-gudinden den heldige Sabina, som ønsker sig disse solbriller  – stort tillykke! Jeg sender dig lige en mail, så jeg kan få din adresse 🙂
Allerede i morgen kommer der en ny konkurrence på bloggen, hvor der vil kunne vindes et herligt gavekort til en super onlineshop, så stay tuned for mere info.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

37 Comments