Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Munthe plus Simonsen – AW12 Accessory favoritter

Da jeg i forbindelse med modeugen i København besøgte Gallery, var det i særdeleshed for at se nærmere på Munthes lækre kollektion, som jeg også havde haft æren af at se på catwalken. Der er mange mange mange favoritter og tror da heller ikke, at I var i tvivl om min begejstring i mit showindlæg (se her).
Jeg har valgt, at gemme nogle af billederne af tøjet til de bliver lidt mere aktuelle, men vil vise jer mine accessory-favoritter inden foråret/sommeren for alvor tager sit indtog i lille DK. Jeg ville nemlig ønske, at især taskerne var mulige at få fat i allerede nu – simpelthen så fantastiske! Farverne, strukturerne, formerne. Især clutchen og den seje håndtaske ville jeg gerne eje. Jeg faldt også for et enkelt tørklæde, samt super cool ankelwedges med frynser. Sidstnævnte kommer i den der helt vildt skønne blå farve og prøv lige at forestil jer at kunne hapse sådan et par støvler og så liiiige en grå variant af en af taskerne. Synes simpelthen det hele er så eksklusivt og gennemført. Hello, efterår 2012. Here I come! 🙂
Som sagt, så kommer I til at høre mere om denne kollektion fra mig – der er bl.a. en musthave poncho, som jeg allerede nu har bestemt ville berige mit liv på alle mulige måder. Desuden, så har jeg et 5-fra-1 indlæg på trapperne om Munthes forårs-sommerkollektion, for den er mindst lige så fantastisk.

Læs også:  Sporty er cosy

49 Comments