Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

På besøg hos Ilse Jacobsen Hornbæk


I onsdags var jeg en tur forbi Ilse Jacobsens showroom bl.a. for at lære lidt mere om det fine livsstilsmærke og se på varerne. Det var for alvor mit eget inspirationsindlæg som gjorde, at jeg blev mere nysgerrig på Ilse Jacobsen og hele Hornbækhistorien, for selv om jeg da udmærket kendte både gummistøvler og jakker, så blev jeg faktisk ret overrasket over de lækre lædervarer, tøjet og skoene. Nok især taskerne.
Da jeg stod imellem alle herlighederne var det alligevel vejrbeklædningen, som optog mig en del – måske fordi det var bidende koldt ude, men også fordi jeg er jo er ret farveglad og de fine støvler og jakker i glade farver, fik mig altså til at tænke på, hvor chic jeg lige kunne være ved stranden i sommerhuset iført pink regnjakke med matchende hat og sorte korte støvler med glimtende similispænde…nå ja….og så Charlie. Det er klart! 🙂 Han er jo grunden til, at jeg er ude at gå den der tur in the first place! Men da jeg så spottede de limefarvede….så tænkte jeg sort jakke og lime støvler og og og. Sådan kan man vel blive ved, men faktum er, at de fine farver altså også er humørskabere for mig. Jeg stod i hvert fald og smilede til støvlerne (godt jeg var alene..næsten..må egentlig have set lidt fjollet ud høhø..).
Vi snakkede i øvrigt en del om forskellen på materialerne og om den meget populære softshelljakke, som er konstrueret sådan, at den er en del nemmere at ånde i end de almindelige regnjakker som den pink fx.. Softshell fås også i en del farver, men min favorit var altså den her camouflageudgave! Nice…varmt fór i hætten and all.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Alt i alt et virkelig hyggeligt og lærerigt besøg og jeg har mere jeg gerne vil vise jer….bl.a. lidt billeder af taskerne – både dem som er til at få nu, men også dem som kommer her til januar/februar. I skal også se den mest guddommelige kjole i reptilprint….også en forår/sommervare. Men mere om den på et andet tidspunkt. 🙂
Min klare favorit mellem billederne fra dette indlæg er helt klart de korte støvler med det fine stenbesatte spænde – dem må jeg have. De fås her, men jeg har ikke tjekket om det er billigst mulige pris.

13 Comments