Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

På besøg hos Ilse Jacobsen part two, SS12 – mine favoritter

I husker måske, at jeg var på besøg hos Ilse Jacobsen i senefteråret for at tage et kig på lækkert efterårstilbehør, men også den kommende SS12 kollektion. Som jeg skrev, så ville jeg lige strække den lidt med at vise jer billeder af de nye ting, men nu er der ikke så længe til at forårsvarerne begynder at indtage butikkerne og jeg kan ikke helt vente længere med at vise jer mine favoritter. Kjoler. Lange kjoler i skønne prints. Mums. Og lækre tasker med fede detaljer. Cool sko. Alt sammen i Ilse Jacobsens helt egen spirit. Nå ja og store lune tørklæder til at svøbe sig i en kølig aften. Jeg faldt for så mange ting og priserne er helt klart til at have med at gøre, synes jeg.
Farverne er beige, guld, cognac, støvede brune nuancer, pasteller og enkelte klare farver – primært med mønster. Masser af detaljer.
I får her et hav af billeder, så I selv kan danne jer et indtryk og jeg knytter lige en kommentar allernederst. Hvad er jeres favoritter blandt billederne? 🙂


På mange måder rammer den her kollektion mig rigtig meget og mine absolut yndlinge eller top 3 om man vil, er den smukke gulvlange kjole med reptilprint og gulddetalje på stropperne, den fine lidt trashy bomuldsstrik med guldtråde samt den store cognacfarvede satchel taske, som jeg bare ville elske at hive med mig rundt i det danske land. Sådan en bliver jo kun mere og mere lækker med tiden og med patina.
Derudover, synes jeg de store tørklæder i feminine bløde farver er noget så smukke og alle ballerinaerne – både de farvede (især de grønne!) og de sorte i flet – ville jeg også kunne bruge på et hav af forskellige måder. SÅ jeg glæder mig til at tingene kommer i butikkerne, så jeg kan få prøvet noget af tøjet på og se, hvad der skal bo hos mig 🙂

Læs også:  Sporty er cosy

14 Comments

    • Malsen

      De er også rigtig fine! Jeg kan lige finde ud af priser til dig….De er tilbage på kontoret efter nytår. 🙂

  • Guapizimo

    Jeg bliver helt glad af at kigge på dine billeder, for jeg er i den grad klar til at kigge på forårstøj (selvom jeg elsker alle mine mørke sager) 😉

    Mine favoritter er også den lange reptil kjole og så de sorte fletballerinaer.

  • Sabina

    Strik og kjole på de sidste billederne kan jeg sjovt nok godt liiige få plads til hjemme ved mig ;o) Men generelt skønne sager!

  • Ida

    Sommertøj.. Årh suk gid det var sommer nu. Sidder og putter i min store trøje og en kop the foran mig og drømmer mig til sandaler og mindre tøj.
    Og fint det er det 🙂

  • Sarah Jorgensen

    Halløjsa – super fedt blogindlæg! Mere af det 🙂 Jeg er helt tosset med Ilse Jacobsen og syntes deres kollektion er vildt fed. Spørgsmålet er bare hvor du kan købe Ilse Jacobsen gummistøvler på nettet?

    Har fundet følgende:
    bydehn.com
    miinto.dk

    Men hvem er der ellers? For jeg har ikke fundet nogle af dine ting på disse 2 sider.
    Hjælp 🙂

  • Malsen

    Hej Sarah

    Tusind tak skal du have 🙂
    lisen.dk og eshoes.dk har en del gummistøvler, men når du skriver at du ikke kan finde nogle af mine ting på nettet, er det så disse ting fra dette indlæg du mener? For det er varer, som først nu begynder at komme i butikkerne og er forår/sommervarer.

    Mange hilsner