Shopping og Inspiration

Pump, Pump, Pump!


Jaja, vi er ikke gået i stå i firserne og det er ikke den dersens sang, men bare den perfekte pump! Hælhøjde og bredde: super – ingen væltefare! Plateau: godt; ikke så ømme fodballer! Farver: mums og trendy! Materiale: ruskind at ånde i! Pris: yderst rimelig! Porto: FØJ øv og æv!
Men altså anyway, ikke…..de er dælme lækre og jeg tænker, at hvis man nu bare bestiller et par af hver, så er det ikke så slemt med den porto hihi? Spøg til side og lidt mandagsalvor. Leder man ikke altid efter den perfekte pump? Jeg gør og jeg kan ikke med de der sylespidse stiletter – desværre, for det ser så godt ud, men med den bredere hæl får man stadig den gode holdning og så kan jeg godt lide at skoen bliver mere casual af det.
De hedder “All about you” er fra Office og kan fås her i rød, grøn og sort. Den grønne er på tilbud til 30 gpb og de to andre koster 65 gbp. Portoen er så lissom the issue, for den er dyr synes jeg….hele 15 gbp (ca. 135 kr.). Det er ikke lykkedes mig at finde Office andre steder end via deres egen shop i UK. Ved I om de fås andre steder?

Læs også:  Den perfekte gave

27 Comments