Shopping og Inspiration

Styling af RISKO // Munthe plus Simonsen

Jeg lovede at give nogle bud på, hvordan man evt. kan style Risko fra Munthe Plus Simonsen, som I lige nu kan vinde her på bloggen. Den er virkelig brugbar i mange forskellige slags outfit – fx et trendbaseret med læderleggings, bordeaux accessories, pels og strik. Outfittet kan laves både med dyrere og mere budgetvenlige items.

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=38917039

Risko kan også bruges til fest, hvor man fx bruger lidt mere rå, glitter og rockede accessories; et bælte i livet og statementstiletter. Disse er fra Sam Edelman, men man kan finde billigere udgaver i de forskellige highstreetforretninger.

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=38917060
En tredje mulighed er den mere klassiske chic måde. Den egner sig måske bedst til kontor og jobs, hvor man er nødt til at være lidt mere afdæmpet. Risko kan, selv om der er vidde på ærmerne, godt bruges under en blazer for der er knapper ved skulderen som kan åbnes og på den måde klumper blusen ikke under jakken.
Man kan evt. skifte den flade støvle ud med en lidt grov pump, som den jeg viste i går fra Office eller en slank stiletstøvle.

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=38916981
Hvis der er noget på de tre collager, som I gerne vil vide, hvor er fra, så sig til…..så smider jeg et link i kommentarfeltet 🙂

Der kunne laves mange flere outfits, men jeg har valgt 3 som passer til årstiden; håber at de kan bruges og hvis I ikke har lagt et lod i konkurrencepuljen allerede, så er det lige her det kan gøres.

EDIT: jeg har indsat link til mine collager på Polyvore, så kan man, hvis ma klikker, i højre side nederst se, hvor alle tingene er fra og hvad de koster. Håber det er en hjælp.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

35 Comments