Shopping og Inspiration

Malsen the Brilleabe


Mit syn er ikke vanvittig skarpt, så jeg bruger linser. Det har jeg efterhånden gjort i rigtig mange år og i starten havde jeg et par briller til at aflaste indimellem, når jeg ikke lige gad at sætte linser i. De blev så lige pludselig ikke stærke nok og ja, så har jeg ikke fået købt nogle nye. Et par nye briller står på ønskelisten, men der er bare lige altid et eller andet, som sniger sig foran i køen…..udover det, så er det langt fra alle briller der klæder mig, så det er heller ikke heeeeeelt let.
Da vi besøgte StarPR i torsdags, prøvede jeg de her fra Sand og synes egentlig ret godt om dem. De er nørdede og cool på samme tid. Kan I lide dem til mig?

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

46 Comments

  • BRUUN by BRUUN

    De er mega cool – og retro er det nye sort 😉
    De klæder din ansigtsform utroligt godt – kender problemet med linser og briller 😉
    (Minus 5 på begge øjne)

    /Linda

    • Malsen

      Uha…..minus 5 er da en sjat alligevel? Så slemt står det ikke til her….minus 2 og 1.75, så det går, men jeg føler stadig ikke jeg kan se et klap uden linser!
      Tak for input…kan se at I er meget uenige 🙂

  • Helle S

    I don’t like… Hvorfor ligne en nørd når du kan ligne en gudinde? 🙂
    Jeg synes de er for store til dit smukke ansigt! 🙂

    • Malsen

      Hvor er du sød 🙂 Jamen, jeg synes netop at det nørdede godt må komme ud engang imellem….men måske de er lidt overkill 😉

  • Vicki

    Meget enig med Helle S. Synes desuden de er alt for “unge” og hipster-agtige! Og nej, jeg synes ikke du er gammel 😉 Jeg synes du er smuk – og derfør bør bære et par briller, der komplementerer din skønhed i stedet for sådan et par store 80’er briller. De kan godt være, at de er trendy. Men trendy er som bekendt ikke altid lig med at det er pænt.. Man kan få masser af andre briller, der også er både cool og nørdede – uden at det bliver så ekstremt, som dem på billedet.. 🙂

    • Malsen

      Tak for din søde kommentar, Vicki 🙂
      Jeg kan sagtens bruge din kritik….det er dejligt at I er ærlige!

    • Malsen

      Hmm…det lyder da ikke godt med for meget computerbrug. Vi er vist mange der er lidt i fare der, tror jeg. Man skal passe på!

  • Christina

    Nej….. Alt for store til dit fine ansigt, og passer ikke til din ansigtsform. ALT for meget brille under øjet.

    Du må ud og jagte nogle andre 🙂

    • Malsen

      Okidoki, Christina….kan måske godt se, hvad du mener med for meget brille under øjet. Tak 🙂

    • Mia S

      Den hopper jeg lige med på. Jeg synes du skal finde et par andre briller. Er sikker på du kan se meget bedre ud med et par andre briller 🙂

  • Bolize

    Uha nej :/ … Du er alt for smuk til at disse “Harry Potter fætre” skal skæmme dit ansigt … sorry, men dem kan jeg altså ikke lide til dig.

    • Malsen

      Hihi…HP alligevel? Jamen, han er da sød <3
      Ej, pjat…..men tak for indspark. Much appreciated!

  • Sascha

    Jeg må indrømme at jeg ikke synes de klæder dig. De får dig – efter min mening – til at se gammel ud.
    Det er cool at gå efter noget moderne og hipster’ish men jeg synes at disse er et no-go.

    • Malsen

      Tak for tankerne, Sascha 🙂 Uf….jeg har da ikke lyst til at se ældre ud. Den er noteret! 🙂

    • Malsen

      Tak 🙂 Måske lidt for “smart”….hmm….det ser også ud til de lidt deler vandene mellem jer. Lidt sådan som jeg selv har det med dem.

  • Karen

    Hey,

    Jeg har været i samme båd og har opgivet linserne pga massive bygningsfejl…
    Anyway; de er fede – de kæl’r dig på en skæv og retroagtig måde, men jeg tror, du bliver træt af et par statementbriller i længden og de er bare dyre at skifte, sådan nogle sataner.

    Pt skifter jeg selv mellem et par “frameless”, briller, hvor kun stængerne er farvede og brillerne derfor næsten forsvinder i mit ansigt og et par brune acetat-nørd/Miss Moneypenny briller, det sidste par købt for 495,- i Louis Nielsen, fordi de fine frameless ikke kan holde til en 2 årigs gramsen. 😀

    Kh og god jagt!

    • Malsen

      Jeg har heldigvis ikke så besværligt syn…..hvilket gør at brillerne ikke behøver at blive voldsomt dyre, men derfor skal det jo stadig være nogen man gider at gå med. Også om et halvt år. Jeg faldt nok lidt for at de er lidt outrerede samt at de er røde i stellet – det synes jeg er lidt cool.
      Tak 🙂

      Kh

  • Dyveke

    Jeg synes de er rigtig fine og tilpas nørdede. Dog er de måske lidt til den store side. Hmmm jeg er faktisk lidt i tvivl; som der er skrevet ovenfor, så har du jo et smukt ansigt som er synd at gemme for meget væk ;). Men jeg synes altså stadig, at de er meget fine…

    • Malsen

      Tak for input 🙂 Jeg kan godt følge dig…..det er lidt sådan jeg selv har det med dem; altså om de er en tand for store. Må vist se lidt videre…..

  • Trine Lykke

    De er fine til dig. Jeg har også prøvet dem men var ikke specielt fin… De har dem hos Louis Nielsen, så kan du få to par incl glas for 1800 (tror jeg det er).

  • Lullumut

    Jeg synes ikke, de passer så godt til dig, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg ville vælge nogle mørkere, mere firkante og skarpe i det 🙂 Men jeg er slet ikke ekspert på det område 🙂 Jeg kan ikke engang vælge solbriller til mig selv, haha 🙂

    • Malsen

      Man skal da være ærlig 🙂 Det er jo derfor jeg spørger…..er kun glad for at I siger jeres mening 🙂

  • chris

    Jeg synes desværre ikke de klæder dig – de får dig til at se ældre ud? nej tak til dem haha..

    Jeg er selv brillebruger – kan ikke forlige min indkomst med prisen på linser desværre! De bedste briller jeg har haft (har lidt at skifte med, og flere igennem årene) er fra Louis Nielsen – især prisen!
    De burde være døde, har tabt dem, siddet på dem, sovet på dem, blevet gnasket lidt i af en kat – men lever stadig som var de nye.

    • Malsen

      Tak for dine ord og mening! 🙂
      Uha – det lyder godt nok som et par holdbare briller du har fået! Jeg tror jeg må besøge Louis…. 🙂