Shopping og Inspiration,  Skønhed

Berliner-post #3 – Købene

På Berlinerturen havde jeg nok sat næsen op efter, at der ville komme lidt gode sager med hjem. Havde læst mig til, at der stadig var slutspurtsudsalg de fleste steder, men er det ikke altid sådan, at når man gerne vil shoppe lidt, så finder man ikke rigtig noget? Okay – det skal så også siges, at det var ikke det at gå i forretninger der var højeste prioritet, når nu vi kun skulle være der så kort tid.
Jeg kom dog ikke helt og aldeles tomhændet hjem – købte nemlig lidt bodyscrub i Douglas og ledte efter de fine magnetlakker, som Guapizimo har vist os. Dem fandt jeg dog ikke, men til gengæld blev jeg beriget på glimmerfronten med en lækker Opi neglelak. Købte også en armygrøn fætter og en brunlig glimmerlak fra mærker jeg ikke umiddelbart kender.


Især den Opilak glæder jeg mig til at få prøvet snarest og så skal jeg nok vise den in action – den er sådan en glad en, tror jeg 🙂
Tak for rigtig fin deltagelse allerede i konkurrencen – der er nu link med billede ude i højre side, så hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, så kan du også finde vej derfra.

Læs også:  Alt godt fra havet, havde jeg nær sagt ...

24 Comments

%d bloggers like this: