Skønhed

Glimmernegle: OPI Sparkle-icious (new in)

Det er længe siden det rent faktisk har kriblet lidt i fingrene for at få prøvet en nyindkøbt lak, men den der Opi, som jeg fortalte om her, måtte bare på med det samme næsten. Jeg synes den er sådan en fest…..totalt party og lige præcis derfor vil jeg bruge den til hverdag! Forestiller mig også, at den kunne være smuk oven på en mørkeblå eller grøn lak og så kun i ét lag. Jeg har to lag på på billederne. Navnet hedder “Sparkle-icious” og har googlet mig frem til, at den er en del af en “Burlesque” kollektion.
Aner ikke ret meget om Opi, udover det jeg har hørt hende her den neglelakskyndige udtale i rosende vendinger…..tror hun har ret – jeg er så meget fan af den her udgave i hvert fald. Er den ikke sjov? 🙂

Til gengæld var den alt andet end nem at tage billeder af – her får I de bedste, som da alligevel blev rimelige.

27 Comments

%d bloggers like this: