Glimmernegle: OPI Sparkle-icious (new in)

Det er længe siden det rent faktisk har kriblet lidt i fingrene for at få prøvet en nyindkøbt lak, men den der Opi, som jeg fortalte om her, måtte bare på med det samme næsten. Jeg synes den er sådan en fest…..totalt party og lige præcis derfor vil jeg bruge den til hverdag! Forestiller mig også, at den kunne være smuk oven på en mørkeblå eller grøn lak og så kun i ét lag. Jeg har to lag på på billederne. Navnet hedder “Sparkle-icious” og har googlet mig frem til, at den er en del af en “Burlesque” kollektion.
Aner ikke ret meget om Opi, udover det jeg har hørt hende her den neglelakskyndige udtale i rosende vendinger…..tror hun har ret – jeg er så meget fan af den her udgave i hvert fald. Er den ikke sjov? 🙂

Til gengæld var den alt andet end nem at tage billeder af – her får I de bedste, som da alligevel blev rimelige.

This entry was posted in Beauty and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

27 Responses to Glimmernegle: OPI Sparkle-icious (new in)

 1. Hanne says:

  Den er simpelthen så fin og man blir i godt humør af at se på sine negle – jeg har den nemlig også. Det eneste er, at den er et helvede at få af igen – men sådan er det nok bare med glimmer lakker?

  • Kathrin says:

   Et godt råd til at fjerne glimmerlakker er at du bruger “foil method” 🙂 Søg evt på youtube og find en video af hvordan man gør. Det er lige til og man slipper for en masse besvær.

 2. Guapizimo says:

  Hvor er den fin og meget meget festlig, som du skriver tror jeg også den vil være rigtig flot med en bund under.

 3. Conni Nørskov says:

  Ih, hvor er den fin! Jeg tror også, den vil være superflot med en bund, men den er også rigtig festlig i sig selv. Og så er jeg i øvrigt helt enig med dig i, at en så festlig ting også skal bruges i hverdagen; det er som bekendt hverdagene der er flest af, så man kan lige så godt gøre dem til en fest, så vidt muligt. Jeg vil i øvrigt give Hanne ret i, at glimmerlakker (generelt) er et helvede at fjerne igen, men det får jo så være en del af festen! 😉
  p.s. Havde i øvrigt helt overset dit indlæg om Brudens hår og make-up, men hold da op, hvor er hun fin og sød! Og kjolen er jeg helt vild med – det er så fedt, når folk vælger noget mere personligt og utraditionelt. Virkelig smukt!

  • Malsen says:

   Jeg slider også med at få glimmerlak af – men vil prøve Kathrins tip! 🙂
   Tak for roser til bruden – hun var så smuk! 🙂 Jeg var også vild med at det var en lidt utraditionel kjole.

 4. Nøj, den er fin! Fra Burlesque-kollektionen ønsker jeg mig den, der hedder The Show Must Go On. Tjek den ud – jeg tror nemlig også, den ville være lige noget for dig, den minder nemlig lidt om den røde glimmer-Zoya, jeg blandt andet viste den anden dag 🙂

  • Malsen says:

   Lige præcis den du nævner sad jeg og savlede over den anden dag – den er så fin. Men den røde Zoya du viste er altså også smuk! 🙂

 5. Linda says:

  JUHUUU ! Endelig Malsen !! OPI FOR THE WIN !

  Kan anbefale Simmer-Shimmer og Extra-va-vaganza også !

  /Linda AKA NAILLADY ! 🙂

 6. Bethina says:

  Hvor er den dog bare lækker …. JEG.MÅ.EJE.! 😀

 7. line says:

  Hvor er den bare fin. Jeg elsker glimmer-neglelakker, men bander for hårdt, når de skal af igen. Så du må gerne skrive hvordan den er at få af neglene igen:-)
  frkforsom.blogspot.com

 8. Marianne P says:

  Tror også den vil være flot med en mørk bund:-)

 9. Den er virkelig fed. Barry M – mener jeg det var, har lavet en lignende, som jeg var så tæt på at købe, men kampen om at fjerne glimmerlak igen, afholdte mig og det fortryder jeg selvf. nu, når jeg ser for fin sådan en multifarvet glimmerlak er på – suk 😉

 10. Camilla says:

  Den ser rigtig flot ud på! Meget festlig 🙂

  • Malsen says:

   Mange tak – jeg synes det er lidt cool at den spræller 🙂 Det skal ikke altid være så kedeligt.

 11. Lisa says:

  Confetti and cupcakes <3

 12. Lullumut says:

  Den er herlig 🙂

 13. rijaH says:

  Den er skide flot 😀 Den vil jeg også ha fingrene i nu 😛

 14. Pingback: Sorbet day og sus i skørterne (outfit) | Malsen

Comments are closed.