Min stil

New stuff Acne/ Malene Birger (outfit)

Weekend! Arh, den er godt nok kærkommen. Jeg synes det har været en lang uge, hvor jeg bare har været træt-træt-træt og selv om jeg har prøvet at lave masser af ting for at fylde på energidepotet, har det bare ikke rigtig virket, så jeg glæder mig til at slappe lidt af og forhåbentlig sove lidt længe. Weekendens program er heldigvis ikke så pakket; skønt siden at vejret jo også skulle blive fantastisk!


I dag har jeg en gammel ny ting på. Ved forrige udsalg, købte jeg nemlig denne røde blazer fra by Malene Birger, men har ikke rigtig fået den brugt; den er lidt en udfordring at style og sådan en rød jakke skriger altså lidt, men med min nye Acne tanktop dæmper den sig lidt, fordi printet på toppen fjerner lidt fokus fra farven. Samtidig kan jeg så også lige få vist den der armyfarvede lak, som jeg købte i Berlin. Glemte at tage den af i går aftes, så jeg har vist kørt et multi-farve-tema i dag 🙂 Den er flot, synes jeg og holder helt vildt godt.

Jeg skal btw nørkle lidt med et DIY projekt i aften – hvis det bliver som jeg tænker det, får I det selvfølgelig at se. Sjovt, som nogle ting kun lykkes i hovedet…. og hov, så er det snart konkurrencetid igen! Med en virkelig cool og lidt anderledes præmie 😉
Hav en skøn skøn start på weekenden!

22 Comments

%d bloggers like this: