New stuff Acne/ Malene Birger (outfit)

Weekend! Arh, den er godt nok kærkommen. Jeg synes det har været en lang uge, hvor jeg bare har været træt-træt-træt og selv om jeg har prøvet at lave masser af ting for at fylde på energidepotet, har det bare ikke rigtig virket, så jeg glæder mig til at slappe lidt af og forhåbentlig sove lidt længe. Weekendens program er heldigvis ikke så pakket; skønt siden at vejret jo også skulle blive fantastisk!


I dag har jeg en gammel ny ting på. Ved forrige udsalg, købte jeg nemlig denne røde blazer fra by Malene Birger, men har ikke rigtig fået den brugt; den er lidt en udfordring at style og sådan en rød jakke skriger altså lidt, men med min nye Acne tanktop dæmper den sig lidt, fordi printet på toppen fjerner lidt fokus fra farven. Samtidig kan jeg så også lige få vist den der armyfarvede lak, som jeg købte i Berlin. Glemte at tage den af i går aftes, så jeg har vist kørt et multi-farve-tema i dag 🙂 Den er flot, synes jeg og holder helt vildt godt.

Jeg skal btw nørkle lidt med et DIY projekt i aften – hvis det bliver som jeg tænker det, får I det selvfølgelig at se. Sjovt, som nogle ting kun lykkes i hovedet…. og hov, så er det snart konkurrencetid igen! Med en virkelig cool og lidt anderledes præmie 😉
Hav en skøn skøn start på weekenden!

This entry was posted in Dagens / Today's, My looks and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

22 Responses to New stuff Acne/ Malene Birger (outfit)

 1. Marianne P says:

  Lækker, lækker jakke og du er rigtig fin i den røde farve. Er helt vild med den fede farve på neglelakken!

 2. line says:

  Virkelig sej jakke. Fedt at du styler den så nedtonet. Nice outfit:-)

 3. miss m says:

  Super cool og lækkert outfit 🙂

 4. rijaH says:

  Du ser så fin ud 😀

 5. Rikke says:

  FÆLLESBESKED

  Da du er fast læser på min blog Rikzen.co.nr via Google Friend Connect ville jeg lige informere dig om at jeg har en lækker Give-Away køreren her i September måned, så kom da lige forbi & tjek den ud 😉

  http://rikzen.blogspot.com/2011/09/stor-give-away.html

  XoXo Rikke
  Rikzen.co.nr

 6. Manja says:

  Rigtig pænt outfit, Malsen! Det klæder dig virkelig godt!

 7. Guapizimo says:

  Den er så flot til dig den blazer og jeg synes du har stylet den rigtig godt!

 8. Linda says:

  Elsker sammensætningen – outfittet klæder dig fantastisk.
  Acne er godt til dig 😉

  /Linda

  • Malsen says:

   Tak 🙂
   Jeg kan godt mærke at jeg bliver gladere og gladere for Acne….nu skal det bare holde op med at være så dyrt.

 9. Lullumut says:

  Fed kombi med materiale miks 🙂 Jeg er vild med blazeren.. Og så til de lidt mere rå jeans. Fedt fedt fedt 🙂

 10. Pernille says:

  Super fedt outfit og det klæder dig virkelig fantastisk!!!!

 11. Virkelig fedt outfit! 🙂 Kan godt forstå det med, at man har svært ved at style en ting, har det på samme måde med min svalehale jakke fra BMB.. 🙂

Comments are closed.