Shopping og Inspiration

Kølvand

I mit lørdagskølvand ligger hyggelige timer på vandet med familien. Jeg har været out of office hele dagen og det har mange af jer vist også, når jeg kigger på hvor mange der har været forbi bloggen – forhåbentlig har I også nydt vejret ude og måske gør I det stadig 🙂 Jeg tjekker ind igen i morgen med mange flere billeder fra turen.

Vil lige slå et slag for min konkurrence, for har på fornemmelsen at en del ikke har set den pga det gode vejr – den finder du lige her.
(Bare lige for at opklare, så er brandet Neutral, som sponsorerer konkurrencen ikke det samme firma, som det I kender fra vaskepulver og hudpleje – de er baseret i to forskellige lande.)

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

7 Comments

  • Stine K.A.

    Jeg tror, at mange af dem der kigger forbi for tiden er de eksamenslæsende, der overspringshandler 😉 Ikke forstået negativt, men hvis jeg ikke skulle læse, så havde jeg godt nok trukket stikket ud og hoppet ud i det dejlige vejr 😉

  • Guapizimo

    Der er nu ikke noget som en tur på vandet, det er luksus! Vi var ude og sejle med en ven forleden og jeg mener BESTEMT at manden også burde købe en båd 😀

    Glæder mig til at se flere billeder 🙂

  • Bolize

    😀 … Ja, havde vi ikke bare en super duper hyggelig dag ?
    Skøøøønt vejr – yummy mad – hyggeligt, hyggeligt♥