Shopping og Inspiration

Konkurrence: VIND sort+hvid basis med god samvittighed!


Tid til at forkæle jer lidt 🙂
Jer, som har læst med et stykke tid, kan måske huske jeg engang (december 2010) skrev om et godt initiativ med danske rødder. I stedet for at genskrive stort set det samme, vil jeg have lov at citere mig selv:

“Mange af os er måske lidt fed-up med ord som bæredygtighed, co2-venlig og økologisk, men vi kommer bare ikke uden om, at hver gang vi gang vi køber, så træffer vi et valg. Vi kommer desværre ofte indirekte til at støtte arbejderes utrolig ringe arbejdsvilkår, forgiftning af jorden for bedre afgrøder og fabrikkers store udladninger af farlige stoffer i naturen; jeg er personlig slem til at glemme alle de her ting, når jeg står i en forretning eller shopper på nettet, fordi cravingen over udseendet på varen eller en vanvittig god rabat tager over for al min moral og etik. Og så det lille aber dabei at øko-tøj sjældent er vanvittig sprælsk og derfor måske ikke altid appellerer først og mest til vores fashionista-gen.
På den anden side, så sukker vi tit og ofte over “perfekt basistøj”. Det er måske lige præcis her, at vi bør komme bedre ind i kampen.
For et stykke tid siden, blev jeg gjort opmærksom på den danske familieejede virksomhed Neutral, som har taget kampen op. Som så mange andre virksomheder laver denne også tøj – basistøj – men adskiller sig alligevel ved at være den mest certificerede, når det kommer til global ansvarlighed og bevidstgørelse hos forbrugerne; selv symaskinerne kører på øko-maskinolie – det er sgu’ tjekket. Tøj med god samvittighed. Det vil jeg gerne slå et slag for!”

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

…..Og det vil Neutral selv og FOKUS PR også gerne – derfor kan 3 af jer nu vinde et sæt med 1 sort og 1 hvid tee (100% organisk bomuld)! Værdien er små 400 kr. pr. sæt.

Hvordan? Tja, som altid, så er det bare med at skynde sig at få skrevet en kommentar til det her indlæg inden midnat søndag d. 12. juni og så ellers krydse fingre.

Ved jeg har sagt det før, men jeg bliver jo så vældig glad (I mean it!), når der kommer nye bloglovin’-lovers til – så du kan signe up lige her, hvis det er du vil det. Pærelet 🙂

Sorry, only for Danish readers this time….

85 Comments