diverse,  Mad og opskrifter,  Shopping og Inspiration

Wedding cupcakes, William hearts Kate

Det her er for godt til ikke at blive blogget 😀 Jeg er en sucker for royale brylluper…..ikke fordi jeg er specielt royalist, men fordi det betyder prinsesseeventyr galore. Kjoler, kager, blomster, romantik ahh….. love it! Så i anledning af, at William får sin Kate den 29. april vil jeg være at finde foran tv’et så meget som det lader sig gøre. Skal have det hele med 😉
Jeg mindes at lille Danmark gik en smule i selvsving, da vores gode Kronprins Frederik skulle følges så yndigt ad med sin smukke Mary, men det er da ingenting sammenlignet med England! Der er såmænd officiel hjemmeside her (med nedtælling and all….hehe) og Accessorize er gået helt bananas med bryllupshalløj…..limited edition naturligvis. Nu kan vi så lave cupcakes på behørig vis og være klar med Union Jack forme, kroner og flag på den store dag. Synes det er for sødt….men også lidt for meget. Lige tilpas for meget til at det er for sødt 🙂

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

7 Comments

  • J'adore

    Haha der er så meget af alt det der halløj.. Min veninde var i England og hun købte en gave med hjem til mig med en masse af William og Kate stuff. Det var ret sjovt, men det er da også vildt dyrt.. Crazy priser de har på det..

  • Sarah B

    What cute goodies. I’d quite like to get into the wedding memorabilliaparty thing but I’m thinking I might have run out of time to order things from England and have them delivered before the wedding. I saw some cute stuff including a crazy tea towel on the V&A website.
    I couldn’t believe my eyes when I saw you with that massive spider! Oh my god! I’m not sure I could have been in the same room!

    • Malsen

      It’s truly crazy what effort they put into this wedding 🙂
      Haha, the spider was very cute, Sarah 😀

  • Malsen

    Haha – ja, det er helt vildt det bryllupssjov 🙂 Men også lidt hyggeligt.
    Tusind tak for jeres kommentarer 🙂