Shopping og Inspiration

Skinny watch

Ure har aldrig sagt mig det store….i modsætning til min mand, som mere eller mindre har det med ure, som jeg har det med tasker. På en eller anden måde, synes jeg tit ure bliver sådan lidt “malplacerede” i et outfit og så tager de pladsen fra armbåndene! 😀 Og dem skal der jo altså være plads til. Måske hænger det også sammen med, at jeg bare ikke har haft fundet lige præcis den rigtige model eller noget, men faktum er, at jeg bliver nødt til at have et. Kan ikke rende rundt og hive min telefon op af tasken hver gang jeg skal se, hvad klokken er, så har længe haft set mig om efter et ur, som kunne matches med mange af mine armbånd….altså som ligner lidt et armbånd i sig selv.
Hvis penge ikke havde været noget issue, så havde jeg købt et fra Louis, som jeg så i Paris. Det var sådan et wrap-armbåndsur med læderrem og små nitter på. Så fint og meget diskret. Men penge er lidt et issue, desværre og når jeg nu heller ikke ved om jeg vil få det brugt, så er det ærgerligt at spare og spare og så købe noget der ligger i skuffen. Det holder jo ikke. Nu faldt jeg så over et billigt et af slagsen på asos og jeg synes det er super fint. Er vild med den flettede tynde rem og det vil kunne bruges sammen med en masse andre armbånd. Bedste af det hele? Prisen! Små 250 inkl. fragt. Haps……og så må vi se om jeg får det brugt, når det kommer. Hvis du vil se nærmere på det, så er det lige her.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

En anden ting….så skal jeg altså se Debatten i aften på DR2. Blachman vs. Pia Kjærsgaard (og en masse andre)…..det kan kun blive underholdende og spændende. Det er kulturen der er til debat og i værste fald handler det vel om modeuger osv. hvis der bliver skåret for meget. Har aldrig hørt Blachman i politisk forum før, så det er jeg lidt spændt på.
Nå, det var det ur der….. 😉

I bought this nice wrap watch via Asos today. I hardly ever wear watches, but I need to keep better track of time – this one is both cheap and pretty and goes well with a lot of bracelets too 🙂

9 Comments