Shopping og Inspiration

Piccadilly Burberry get-together for AW11

Når Burberry’s Womens AW11 show løber af stablen mandag d. 21. februar (4pm), så er settingen Kensington Gardens i hjertet af London, hvor Burberry aldrig har afholdt showet tidligere. Er man ikke en af de heldige med invitation, så kan man stille sig klar på Piccadilly Circus, hvor de store lysvægge også vil vise showet og jeg kan simpelthen slet ikke forestille mig, hvor fedt det må være at stå der. Jeg elsker Piccadilly og de store lysreklamer – det er så meget storby og det er så meget London.
For det ikke er løgn, så er der også arrangeret events rundt omkring i verden på i alt 19 lokationer (Burberry stores) – dog ikke i Danmark. Ævs. Vi kan til gengæld fornøje os med showet – enten live på Burberry’s hjemmeside eller på Style.com som begge livestreamer og gør det muligt at bestille de kommende items lige efter showet er sluttet.

Source: Burberry

Monday calls for the Burberry Prorsum women’s AW11 show. It will be held in a location in Kensington Gardens in London and will also be livestreamed on the giant digital screen on Piccadilly Circus – must be absolutely amazing to watch it there!
You can also watch the show online at Burberry’s website.

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

6 Comments