Shopping og Inspiration

Mulberry

London Fashion week er jo i fuld gang og det er senere i dag at Burberry skal på runway’en – jeg glæder mig rigtig meget til at se showet. Men det her indlæg handler ikke om Burberry, men derimod en anden -berry; nemlig Mulberry.
I går gav Emma & crew os en autumn-winter Mulberry-oplevelse, som viderefører nogle af de tendenser, som vi allerede kender og som vi skal til at tage hul på nu her i den kommende (varmere, forhåbentlig) sæson. 60’er og 70’er looket, knæstrømper og midterskilning er nogle af de nøgleord, som man sidder tilbage med sammen med tailored cut, store knapper og florlette gevandter. Jeg er fan, selv om kollektionen måske ikke sådan efterlader en uden luft i lungerne. Måske er det lige præcis noget af det, som Mulberry mestrer – at vise en kollektion som måske ikke er mavepustende fab, men som i den grad er mulig at tage på og som man med det samme kan forestille sig selv i. Fashion for the people. Det er sgu’ en god ting!
Desværre, er detaljebillederne ikke ude endnu, men der skulle eftersigende være fine Bayswaters med rævehoveder på i stil med denne sæsons leoparder. OG til de Mulberryfans, som bandede over at Neely (Polly Push Lock) udgik, så kan de nu ånde lettede op – for den kommer tilbage.

Hvis du vil have insiderinfo af bedste karakter, så er Marie og Lotte i gang i London og rapporterer lidt løbende og sikkert meget mere når de er hjemme igen og ellers er der London Fashion Weeks egen webside.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

Mulberry showed a nice wearable collection in London yesterday.

8 Comments