Shopping og Inspiration

Så er der GREAT news til Louis Vuitton fans og folk med hang til et color splash!

Takashi Murakami. Ring a bell? Hvis ikke, så kommer her et lille hint…..smilende blomster? Smilende kirsebær? Blomster der blinker? Camouflage? Nej?…..okay….så multicolor?…..åh og den lille Panda-bjørn. Det er Takashi Murakami, som står bag dem alle. Ham, som har lavet alle de her fantastiske, farvestrålende, girly og ikke mindst japansk-inspirerede designs i samarbejde med Louis Vuitton.
Personligt, har jeg gået og ventet lidt på, hvornår vi kunne forvente et nyt tiltag fra deres samarbejde. Det sidste samarbejde – Monogramouflage – var fra 2008, så det var lidt på tide 😀 Og nu er det altså lige på trapperne…..i april måned kommer “Cosmic blossom” og jeg kan ikke helt vente tihi…. :o)

Daisy Lowe, som selv er rigtig glad for LV, er frontfigur på reklamerne og ih, hvor jeg synes hun gør det godt. Vi kan forvente tasker, readytowear og accessories i 3 farver og det er naturligvis en limited produktion, som med alle andre Murakami-linjer for LV.
Lige så snart jeg ved mere om priser )lige nu har jeg kun dollar-priserne) og hvad København får, så skriver jeg selvfølgelig en opdatering. Men kollektionen rammer altså butikken midt i april. Jeg glæder mig :o)

  
   
  
 
  
Images via Stylerumor.com og Louis Vuitton.com

Del

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

9 Comments

  • Mille

    Uh "…med hang til et color splash" – Det er jo mig!!! 😉 Og det ér da godt nok helt fantastisk – det kunne være at man skulle bryde ud af sin LV-jomfrudom… 😉

    Mille
    MySplashOfColour.blogspot.com

  • Sarah B

    It's so cute! I like the scarves and does that look like matching jewellery????
    Hope you are well 🙂

  • Sarah B

    I'm well thanks, we spent the day out in the garden digging a new flower bed. Back to work tomorrow for a busy week. Oh well.
    Hope the rest of your week is good!

  • Malsen

    Sounds nice – your house is going to be so lovely. What a project…I really admire you for having the patience to make such large renovations.
    Hope the rest of your week will be great too 🙂