Rejser og ture,  Skriblerier

Det var en dejlig sommer

Sensommeraftenbillede fra mit “hood”

Arbejdslivet er i gang igen, eleverne møder på mandag, jeg er næsten klar til at tage imod dem og med udgangen af denne uge, så er det definitivt slut med sommerferiestemningen. Sådan for alvor i hvert fald.
Men sommeren har været produktiv på mere en en måde. Selv om jeg ikke har været meget ude at rejse, så har jeg alligevel fået udnyttet (fri)tiden til at tage lidt ture og fået ryddet op i mit hus. Sådan virkelig ryddet op. Det har jeg i den grad haft udskudt alt for længe. I kender det sikkert – skuffer og skabe, som næsten ikke kan rumme mere og måske lidt for mange udefinerbare småbunker, som ikke rigtig har haft nogen adresse. Ikke rod. Bare manglende system. Det tog mig det meste af en hel uge, men sikke en tilfredsstillelse! Skønt altså. Samtidig har jeg gearet ned på online-tid. Forsøgt at være lidt mere tilstede og bare “være”. Det har også været dejligt. Det har også betydet en del fravær her og på insta, hvor jeg ellers er ret aktiv normalt 😀

MEN det betyder ikke at jeg ikke har puslet med blogs, for det har jeg. Jeg har nemlig realiseret en lille blogdrøm, som jeg først rigtig har fået defineret med mig selv nu. Jeg har lavet en rejse- og turblog. Et lille fristed, hvor jeg kan få lov til at skrible om oplevelser, historie, kærlighed til forskellige steder hjemme og ude. Så, jo, noget af min ferie er altså også gået med at designe og rette til på det lille web-hjem nr. 2. Jeg håber jo virkelig rigtig meget at du har lyst til også at følge med der – bloggen ‘Oh my Travels & Trips’ finder du lige her og jeg håber du vil smide et like på facebooksiden her og følge med på insta her. Jeg vil være mægtig taknemmelig fra mit hjerte 💕 Jeg glæder mig helt vildt til at skrive på den.
(og nej nej …. den her blog løber ingen steder … det ville jeg slet ikke kunne hihi …)

Læs også:  Out of Office

Nå, men derudover har jeg været en tur på Rømø, været i Polen, som jeg nævnede men lige præcis de ting vil I kunne læse meget mere om på Oh my Travels & Trips 🙂

Og en sidste ting ….. til de af jer der er interesserede i Black Swans nye kollektion, så kig forbi igen i morgen hvor der er sneak peek på den alt for lækre efterårs- og vinterkollektion. Alt for mange musthaves! Si’r det bare 😀

Og så er det jeres tur …. fortæl! Hvad har I lavet i sommerferien? 😊

Et lille billede mere fra den anden aften fra “landet” hvor jeg bor … der er så fint at gå aftentur.