Skønhed

Chanelnegle og dine negle?

IMG_2995

I går aftes var jeg virkelig ubeslutsom i forhold til, hvilken neglelak jeg skulle tage på. Ja, I know, virkelig store problemer ha ha 🙂 Men så kom min veninde Helle forbi lidt spontant og drak en kop kaffe og da jeg stod der og sludrede, kom jeg pludselig, sådan ud af det blå, i tanke om den fine Chanellak “Graphite”, som jeg vist ikke har haft på det sidste lange stykke tid. Billedet her er fra sidste swatch og den er virkelig cool, så på med den og ud i verden.
Hvad har I på neglene lige nu … as we speak? 🙂

PS: Vil I øvrigt lige tippe om at Moxy Copenhagen, som jo er i min vifte af favoritmærker, holder lagersalg her fredag/ lørdag – se mere her! Jeg kan desværre ikke selv nå det denne gang .. øv, for jeg havde liiiige udset mig/ håbet på at finde nogle flere favoritter derfra.

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

13 Comments

 • Sascha

  Den er også virkelig fin!
  Jeg har Essie ‘sew psyched’ på mine negle lige nu. Men jeg tror snart at der skal lidt forår på 🙂

 • PIXELS OG POESI

  Den er så smuk, den lak. Jeg synes generelt virkelig, at Chanel laver nogle flotte farver.

  Jeg har faktisk “nøgne” negle pt., efter jeg fjernede netop “Graphite” for et par dage siden. Jeg ville egentlig have lagt “Ballerina” på i går, men jeg brugte hele eftermiddagen og en stor del af aftenen på at læse, og så nåede jeg det ikke.

 • Baysen

  Jeg har endelig fundet en fin og (på mig) klædelig nyde lak, som pt pynter på mine negle. Beige Countess hedder den og er fra L’Oreal.
  Kan mærke at foråret begynder at trække, så jeg bliver mere og mere træt af de mørke farver, mens jeg drages af de lyse. Jeg glæder mig til pasteller (som jeg dog ikke er helt klar til endnu)!

 • Malene

  OPIs I dont give a Rotterdam, ubestemmeligt grå/blå og med let guld shimmer, lyst og forårsagtigt uden at være pastel, dejligt 🙂

 • Louise T.

  En No Name, der hedder Desert Rose med et lille flag med hvide striber på pegefingrene og en rigtig sølvlækker Wet’n’Wild på lillefingrene…
  Bare fordi jeg kan <3

 • Karen

  Chanel Splendour – jeg pillede Rouge Noir’en af i går aftes og lod gemalen vælge mellem 4 røde/pinke lakker…

  Har taget en beslutning og sorteret ALLE ikke røde/pinke/lilla lakker fra med undtagelse af de 3 blå/grønne Chanel lakker. Nu ryger de kulørte ad H til, de klæder mig ikke og jeg kan ikke finde ud af at bruge dem, så heraus med dem.
  God beslutning? Vides ikke endnu, men nu er det gjort. Det samme overgik klædeskabet – alle mystiske trendfarver, der så underlige ud på mig, fik også sprket, så nu er der stort set kun yndlingstøjet tilbage og masser af plads til nye yndlingsstykker.

  KH Karen

 • Louise Markussen

  Lige nu: China Glaze ‘Seahorsin’ Around’turkis glitter-tekstur. Looove!

 • Sabina

  Har lige netop for 20 min siden taget præcis den af <3 Så din ! Har i stedet skiftet ud med lidt lyserødt, også fra Chanel 🙂 Fracas hedder den.

 • Kristina

  Lige nu har jeg en blanding af Opi designer collections extravagance, ciate kiss chase og chinaglaze gogo pink på. De er duppet på for gradient effekt og så med hvidt chevron mønster 🙂 Puha, det blev en længere forklaring! Må bare have fat i Graphite!

 • Sascha

  Skulle købe gave til min søster, og når nu matas havde tilbud på O.P.I. pakker røg Brazil (til min søster) OG Gwen Stefani for O.P.I. i kurven. Li nu har jeg 4 in the morning på, som en mat sort lak med lidt sølv shimmer i. De kalder den selv for “satin look”, jeg kalder den “oh crap bliver nødt til at købe den i normal størrelse, for den er da for feeeed!!”.