Shopping og Inspiration

Vind lækker hårpleje fra L’Oréal Elvital Fibrology og Mason Pearson børste!

Fibrology elvital
Uha uha, det her er en goooood “efter-juls” præmie der er på højkant, for for det første, så trænger vores hår måske ekstra meget til lidt kærlig pleje lige nu og for det andet, så er det skønt når forskning kommer os til gode i form af noget, som vi måske er mange som gør og ønsker os. Kraftigere, velnæret og skinnende lækkert hår? Dem, der vil ha’ rækker hånden op! Eller måske skal I i virkeligheden hellere lige skrive en kommentar her på indlægget, for så kan jeg bedre se jer 😉

Der er hele FEM vindere og førstepladsen får produkter fra den nye Fibrology serie, som L’Oréal har skabt til linjen Elvital PLUS en Mason Pearson hårbørste i rejsestørrelse med i pakken. De andre fire får den lækre serie produkter.
Kort fortalt om FIBROLOGY-serien, så er produkterne spækket med filloxane, som er et molekyle, som kan omdanne sig fra flydende til en klar, fast form og som trænger ind i hårstrået og udvider dettes omkreds. Dermed mere fylde. Det er over 10 års forskning, som danner grundlag for denne nye serie og jeg tror godt vi kan glæde os.
Hårplejepakken, som de fem heldige får, består af shampoo, balsam, maske og booster.

Hvis I åbnede den gratis e-bog, som jeg havde mulighed for at forære jer den anden dag, så har I allerede snuset lidt til serien her. Husk at I stadig kan åbne bogen helt gratis lige her.

SÅ, for at vinde skal du såmænd bare lægge en fin lille kommentar her på indlægget – hvad den handler om er op til dig 🙂 Gør dette senest d. 3. januar.

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

Vinderne er fundet:
Christina (krumme) løb med hovedpræmien og Tina//littlediva, Marlene, Stine og Susan får alle den lækre plejeserie! 🙂 ALLE har modtaget en mail.

143 Comments

 • Tina//littlediva

  Rigtig godt nytår 🙂 håber i kommer godt ind i det og glæder mig til at følge dig i det nye år

 • Bettina Lundshof

  Uh ha da hvor lækkert:) lige hvad mit kedelige hår trænger til:0) rigtig godt nytår til jer alle:) nyder at læse dine indlæg:)

 • Maria Seidelin

  Jeg vil gerne sige tak for en fantastisk julekalender- det har været en fornøjelse <3 Godt nytår 🙂

  Kh Maria

 • Katrine Gunnersen

  Rigtig godt nytår og tak for en dejlig blog med konkurrencer, ærlige indlæg og gode tips

 • Karina Holse Schrøder

  Lækkre produkter <3

  Du ønskes et rigtig godt nytår og håber du kommer godt ind i det nye år 🙂

 • Karen

  Et vue fra den anden side, øjenåbneren om man så må sige: i min omgangskreds har jeg i årevis kikket lettere småjaloux på en af de andre kvinder. Hun har jo, i mine øjne, gudekroppen, når det gælder tøj: Højden, som gør kjoler perfekte, lange stænger helt op i nakken og den der drengede krop uden ret meget barm som får det meste tøj til at sidde pænt. Og ikke mindst: hun er ret gode venner med sin badevægt og sine løbesko.
  Anyway; i eftersommeren fandt jeg motivationen frem og smed de 10-12 kg, jeg har drømt om at komme af med. Træning havde gjort mig til et muskelbundt og havde fordelt mine 78 kg meget pænt, men jeg følte mig stadig for stor, for tung og for klodset. Jeg er ikke kort, men heller ikke høj, barmen har skygget for fødderne i årevis…, men 12 kg lettere havde jeg den figur og den kilovægt, jeg gerne ville have.
  Til jul, her til jul skete der så noget. Jeg fik øjnene op for, at det ikke altid var supersjovt at shoppe tøj med den ovenstående kvindes krop – bukserne stumpede tit pga. benlængden, kjoler med en smuk brystudskæring hang som sække på den atletiske krop og BH’er kunne stort set ikke opdrives… – så stod vi der i en kludebiks og jeg kunne høre af hendes kommentarer, at det sgu var hende, der var misundelig på mig. At jeg, i hendes øjne, havde den eftertragtede kvindekrop…

  Og så slog det mig, det har givet rigtig mange tanker om hvad vi går og tror. Om hinanden, om skønhed, om perfektionisme og ikke mindst – om at være tilfreds i sin egen krop. Om det pres, mange lægger på sig selv i jagten på tilfredshed over egen krop – om den nogle gange, umulige jagt. Om hvor svært, vi nok gør det for os selv i jagten på den skønhed, der efterstræbes, der ses i det offentlige rum, i medier.
  Dermed ikke sagt, at jeg foragter den verden. Ikke tale om. Smukt tøj, hud, hår, makeup og neglevil altid være inde på lystavlen, men et nytårsforsæt for mig kunne være at i højere grad at klæde mig smukt for min skyld og ikke for min omverdens. Som egenomsorg, egenpleje og for min egen fornøjelse.

  Jeg har nydt at læse med i 2013. Jeg ønsker dig og dine et godt nytår og vil glæde mig til at læse med igen i 2014.

  De kærligste hilsner fra
  Karen

 • Pia Hansen

  jubiiiii håber det bliver mig 🙂 totalt en vild lækker præmie <3 krydser fingere!!
  sender jer alle sammen et STORT VARMT SMIL 😀
  I ønskes alle et GODT og lykkebringende NYTÅR 2013/2014

 • Birgitte Thomsen

  Uha en lækker præmie, den børste vil jeg så gerne prøve.. Så krydser fingre.
  Tak for en god blok og rigtig godt nytår:-)

 • Louise Markussen

  Øj, det ville være en lækker præmie at vinde, og det ville jo være oplagt at starte det nye år med lidt godt til håret:)

 • Lisa Greve Korsbæk

  Først og fremmest vil jeg ønske dig og alle læserne et rigtig godt nytår. Og jeg håber at alle får et endnu bedre år i 2014.
  Jeg er ny bloglæser og det har åbnet mine øjne for, at der er andre derude som også finder livets små finurligheder som en udfordring.
  Tak for en skøn blog. Fortsæt det gode arbejde.

 • Shanice // ByShanice

  Sikke nogle lækre produkter på højkant! Lige nu har mit vintertørre hår brug for al den pleje den kan få, så det ville være en perfekt gave til mig.

  Du må have et rigtig godt nytår 🙂 KH Shanice

 • Marianne Thing

  Lækker konkurrence! Jeg ønsker mig børsten så det kunne være helt perfekt at vinde den!
  Rigtig godt nytår!

 • Tine

  Mit efterhånden gamle hår kunne virkelig godt bruge sådan en opstrammer!
  Rigtig godt nytår til dig og dine – og tak for en dejlig blog endnu et år 🙂

 • Mette R

  Når man har haft sundt hår i mange år og det pludselig ikke er så sundt mere ville sådanne lækre produkter alligevel være ret fedt at vinde.

 • Lene Bringsjord

  Rigtig godt nytår, kunne være skønt og vinde til min “manke” der kræver stor pleje hele tiden med naturkrøl :0))

  smil Lene

 • Betina Yde

  Det lyder da bare som den helt optimale hårpleje ~ Me Like

  Min elskede mormor har fødselsdag den 3. Januar – Måske det giver mig bare lidt held

 • Bit Eriksen

  Rigtig god nytår til dig!
  Hvor har der været mange spændende opslag på din blog/instagram i løbet af 2013 – og hvor har du været godt til at lave diverse konkurrencer med flotte, flotte præmier! Jeg krydser fingre for at vinde denne :0)

 • Kira

  Sikke en fed præmie, jeg har ret langt hår som bestemt godt kunne bruge en kærlig hånd, så jeg krydser fingre for at jeg bliver en af de heldige 🙂 Og børsten har jeg sukket efter lige siden jeg læste om den første gang.. 🙂

  Godt nytår til alle 🙂

 • Mette Karlsson

  Iiiih det kunne være lækkert at vinde. Pga graviditet kruser mit hår helt vildt. Det trænger til kælig pleje og omsorg.
  Ellers rigtig godt nytår til alle

 • Signe Andersen

  Dagen i morgen skal sikkert bruges i sengen, så måskr er det der jeg skal få læst resten af e-bogen.
  Jeg Ønsker alle et godt nytår! 🙂

 • Kim b

  Flot præmie! Mit kedelige og tørre hår ville blive vildt glad for at vinde – og den børste har jeg ønsker mig i årevis;)
  Godt nytår!

 • Gitte Seloy

  Må din midnatshimmel eksplodere i tusinde stjerner.
  Og må de smukkeste af dem lande i dit hjerte.
  Med al Verdens lykke & glæde til dig!

  Godt Nytår.

 • pia sroka

  Jeg vil ønske alle en godt nytår,og tak til alle bloggere for året 2013,håber blog lovin bliver ved med at forsætte. 🙂

 • Jane Rønsted Tvede

  wow en lækker giveaway som der ville være super godt til mit hår
  ØNSKER JER ALLE ET GODT NYTÅR <3

 • Lisa Mandrup Hansen

  Lækker præmie! Rigtig godt nytår til dig og dine! Håber det bliver et skønt år 🙂

 • Heidi

  Kære Marlene,
  Hold op en dejlig præmie her sidste dag i 2013. Jeg står selv for et nyt liv, og år hvor jeg skal finde mig selv med mine børn, og ny start. Så al held og lykke er kærkomment hos mig.
  Knus h

 • Camilla K. Olesen

  Jeg håber sandeligt ikke, at mine hårtendenser i 2014, bliver ‘same procedure as last year’! 😉 Jeg trænger til, at prøve noget nyt. Og så vil jeg ønske alle et fantastisk godt og lykkebringende nytår! 😉 Pas på jer selv (og jeres hår) 😉

 • Karina

  Du/i har haft den mest fantastiske julekalender. Og endnu en skøn præmie som jeg bestemt godt gad vinde.
  Håber i kom godt ind i 2014, vi havde en dejlig aften med skøn med. Mit håb og at gå “tidligt” i seng holdt dog ikke. 2 glemt blev det til inden Laura mente det var morgen.

  Knus herfra

 • Laura

  Hej!

  Du ønskes et godt og lykkebringende nytår. Tak for tippet om e-bogen, den virker til at være lavet af folk, der har styr på deres kram. Den skal helt sikkert læses grundigt igennem 🙂

  Nytårshilsner Laura
  laurajensen19@live.dk

 • Trine Borup

  Godmorgen og Godt Nytår. Mit hår har tømmermænd i dag! Det har brug for pleje den næste tid 🙂

 • Ea

  Rigtig godt nytår – et af mine nytårsforsæt er faktisk, at jeg i år 2014 vil pleje mit hår ekstra meget, efter det har været så dårligt behandlet i 2013 – og det kan virkelig ses ;o) Så jeg krydser fingre for, at jeg kunne få en hjælpende hånd herfra 😀

 • trine

  Og, denne præmie passer perfekt til mit nytårsforsæt. Jeg vil nemlig til at passe bedre på mig selv, og det kunne jo perferkt starte med håret.

  Håber at jeg bliver den heldige.

  Go dag til jer alle
  TRINE

 • Helle Rick

  Rigtig godt nytår 2014. Jeg havde en fantastisk aften/nat med den bedste udsigt hvad nytårfyrværkeri angik. Kunne se hele byen og de nærliggende byen samt lidt fra Flensborg. Sikke en flot himmel af farver, laver og glimt. Så smukt. Glæder mig til at følge dig videre i 2014. Nyder at følge med, også selvom jeg ikke altid får skrevet noget retur. Jeg ønsker dig det bedste for 2014.

 • Sanne H.

  Ih, det vil jeg super gerne vinde! Jeg har sukket over børsten, siden jeg første gang så den, men den er alt for dyr. Godt nytår til dig!

 • Ulla Christiansen

  åh jeg sender 2013 en kærlig tanke med alle de knubs det gav på sin vej. I dag starter vi ud med en nyt år – lad 2014 vise livets port med glæde og fantastiske oplevelser til alle. Håber jeg starter året med at vinde denne lækre præmie som mit hår ville elskee :-).

 • Sascha

  Jeg vil bare SÅ gerne få lov at prøve en Mason Pearson børste.

  Og mit lange hår har altid brug for pleje.

  Godt nytår

 • daisy olsen

  Ville være dejligt at vinde. Og ha noget mor forkælelse 😀 for det er ikke meget man har af det som mor til 6

 • Anette Aarup Frandsen

  Sikke en fantastisk gave. Håber at jeg kunne være den heldige. Vi er en hel familie med 4 tøser, så kedeligt vinterhår og masser af tomme tuber og flasker er der rigeligt af. Far siger også et badeværelse er ved at være for lidt nu… bare vent til alle pigerne bliver teenagere…

  Godt nytår

  Fra Anette
  anette@aarup-frandsen.dk

 • Mia Ekholm Andersen

  Super lækker konkurrence, hvem kunne ikke godt tænke sig at vinde? 😉
  Jeg krydser i hvert fald fingre alt det jeg kan. Og godt nytår herfra 🙂

 • pia rotbøl

  Sikke en dejlig give away <3
  Jeg ønsker dig og familien en god bagjul og et lykkebringende nytår

 • Camilla H

  Jeg har snustet lidt i e-bogen og der er mange gode reminder og tips 🙂 Godt nytår 🙂

 • Susan

  Lyder som lækre produkter – som jeg rigtig gerne vil prøve. Og børsten – den er virkelig fin, jeg elsker MP børsterne.

  Håber du har haft en god og hyggelig jul – og et festligt nytår.
  Mange hilsner fra Susan

 • Mette Glerup Kristensen

  Sikke en vild hårserie, som jeg vil elske at fingrene og håret i!
  Egentlig meget passende når jeg her 1. dag i 2014, sidder og ser ‘mission impossible’ 🙂

 • Åse Lejbølle

  Rigtig godt nytår – og jeg vil supergerne være modtager af den skønne præmie :-).

 • hellep

  Så kom 2014…året hvor jeg for 5 x fylder rundt….modtages med både bekymring, glæde, vemod, tillid og en vis spænding!!! Og der satses på et godt hår-årti!! Godt nytår til alle!!

 • Christina Bonke

  Godt nytår til dig og dine. Jeg bar de smukke øreringe (Pandora, som jeg vandt her hos dig) nytårsaften. Det var et hit! Glæder mig til fortsat at følge din blog i 2014.

 • Trine

  Jeg ønsker dig og dine kære et fantastisk 2014! 🙂 Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo . dk)

 • Sisi

  Jeg rækker hånden op!!! Vil meget gerne starte 2014 med lækrere, stærkere og mere skinnende hår 🙂 Så fingrene er krydset.. Rigtig godt nytår!!!

 • CamillaMB

  Så vil jeg da bare ønske dig et rigtig godt nytår – ser frem til et 2014 med nye Svane-eventyr sammen med dig, og alle de andre fantastiske Svaner 😀

 • Susie R

  Mason Pearson børsten, den kunne jeg virkelig godt tænke mig at køre igennem mit hår hver dag 🙂

 • Frk. Hansen

  Ih det ville bestemt ikke være tosset at gå 2014 i møde med møg lækkert hår! -Og børste.. Den vil jeg sørme gerne have fingrene i 🙂
  Håber du havde et skønt nytår
  Hilsen Frk. Hansen

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Rigtig godt nytår! 🙂

  Tak for en skov, spændende og Inspirerende december 🙂

  KH

  Annesofie

 • Rikke

  Det er jo lige noget for mig… Mit hår er fint, glat og generelt død sygt og har altid været “problematisk” for mig. Synes efterhånden at jeg har prøvet mange produkter, men jeg er altid klar på at teste et nyt 🙂 En Mason Pearson hårbørste er en kæmpe drøm – især fordi min datter (heldigvis) har arvet sin fars kraftige hårpragt 🙂
  Kh Rikke

 • Baysen

  Mit hår har, så længe jeg husker, været en kilde til bekymring. Som barn var jeg med mit evigt filtrede babyhår kendt som Pjuskeheks. Så slemt er det dog ikke i dag, men det er stadig tyndt, fint og fladt, hvorfor jeg altid søger kuren til bedre hårdage. Særligt MP-børsten ville være et drømme redskab 😉
  Rigtig godt nytår!

 • Christina S.T,

  Håber at jeg kan nå at være med 😀

  Har hørt så meget godt om den hårbørste