Shopping og Inspiration

Gratis e-bog til dig med de allerbedste tips fra bl.a. L’Oréal og Lahme


I har været så super gode til at dele jeres skønhedstips i julekalenderen og hvor er det derfor bare ekstra dejligt så at kunne forkæle JER ALLE med en gratis e-bog spækket med de bedste tips fra dygtige damer såsom Sine Gerstenberg fra L’Oréal, Liv Winther (som er skønhedsredaktør) og Julia Lahme, som jo ikke nok med hun skriver brandgodt, også har verdens fineste krøller. Tilsæt derefter ideer til frisurer, gode skønhedsråd og vejledning, herlig humor mm, så har du indholdet af denne bog, som kan hentes kvit og frit lige her 🙂 Vær opmærksom på, at downloadtiden kan tage lidt, men der er intet i vejen med linket – bare hav lidt tålmodighed.

Håber det er noget I kan bruge? 🙂 Happy reading!

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

5 Comments