Shopping og Inspiration

No more stressed feet

Crocs fisketorvet event ss13Et blandet udvalg af billeder: forskellige styles, de fine Starklint PR-piger, det gode til ganen og pæne Jack, som er manager.

I går var jeg til en hyggelig og fint arrangeret event i Crocs-butikken på Fisketorvet. Crocs, tænker du? Og jeg kan svare jeps, nemlig. Og kan samtidig fortælle, at det er så meget mere end de velkendte, berømte og berygtede clogs, som brandet desværre er lidt for synonymt med her i DK.
Tror at det var en øjenåbner for rigtig mange af gæsterne, for med over 300 forskellige styles, er butikken både velassorteret og bred i forhold til udvalg, smag og stil.
Hvis jeg, meget kort, skal ridse op, hvad det er Crocs kan, så kan det egentlig udtrykkes med ét eneste ord. Cross-lite. Det er det pressede skummateriale, som såler og yderside (på nogle styles … der findes også læder-styles) er lavet af og som  samtidig er et registreret trademark. Skoene er særdeles velegnede til fødder der gerne vil gå godt, rygge som vil undgå at gøre ondt, ben som helst ikke vil være trætte – kort sagt os alle sammen 🙂 Vi prøvede sko, sko, sko og atter sko og alle var virkelig begejstrede.
Jeg var den sidste der gik. Kunne simpelthen ikke beslutte mig for, hvilket par jeg gerne ville eje. Valget stod mellem en cool sort/kork wedge i skind eller de navy sailor-sko nederst på montagen. Jeg har allerede et par wedges bare i en anden farve og de er gudegode at have på, så var lidt tilbøjelig til at nappe dem i sorte også, men hoppede ud af min comfort zone og tog de fine navy sailors! Er super glad for at jeg valgte sådan, for de bliver alt for skønne at have på, når ferien kommer.
Crocsbutikken på Fisketorvet har udover den fysiske forretning også en onlinebutik (se her), hvis man nu ikke lige bor i nærheden. MEN, hvis I nu er i nærheden, så lov mig at gå ind og bare prøve nogle par. Det er jo heldigvis ganske gratis og jeg er stensikker på, at I vil synes at skoene er behagelige.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

2 Comments