Shopping og Inspiration

I wish …

Kusadasi 2012Alle billeder fra Kusadasi, Tyrkiet 2012

Årh, jeg ville så gerne ud at rejse lidt her i sommer, men jeg tror desværre ikke at det helt er sådan det bliver. Vores ferier passer så uheldigt sammen og det betyder jo nok at det ikke lige er udlandet der bliver rejsedestinationen.
Sad lidt og drømte tilbage på sommervarmen i Tyrkiet sidste år og var stort set parat til at hoppe på næste ledige flyver! 🙂 Men lad mig lige levet lidt gennem jer …. hvor skal I hen?

PS: Tjek ind lidt senere ……konkurrencetid 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

6 Comments

  • Lullumut

    Øj, manner. Hvor ville jeg gerne nede til varmen og lækker mad og gå i let sommertøj 🙂 Desværre ingen ferie her. Vi har kun 1 uge sammen, og der er vi selvskrevne til at hjælpe min søster med at flytte. Jeg skal se, om jeg kan lokke kæresten til en overnatning eller 2 i en storby 😉 Tænker London eller måske Budapest..

  • Karen

    Mmmmmmmm, sol, varme…. Mmmmmmm….drømme, savle, tænke….
    Hvor vi skal hen?
    Costa del Baghave og noget så eksotisk som Sønderborg, hvor vi har byttet hus med en anden familie. Jeg starter sommerferien på skolebiblioteket med at gøre klar til mine skønne kolleger, bestille bøger osv, inden jeg napper et par vagter på Vilde Vulkaner, byens børnefestival.

    Den store ferie kommer til november, hvor vi ryger afsted til Sharm el Sheikh til Hilton Dreams med alt, hvad det indebærer af all-inclusive-pool-strand-drinks-mad-sand-snorkling og hvad har vi.

  • Heidi

    Varme, ja tak. Vi skal til Tenerife i 14 dage, sammen med min mor. Det bliver så dejligt, og jeg glæder mig til at komme væk og koble helt af. :O)

  • Michala

    Hvor ser det også dejligt ud! Du skulle altså overveje en tur kun for Cookie og dig, den tosomhed kan virkelig anbefales, selvom det selvfølgelig også er hyggeligt at rejse alle 3, så ville jeg ikke undvære den ferie MM og jeg havde sammen for noget i verden og er ret sikker på at vi gør det igen senere på året igen 🙂