Shopping og Inspiration

Sommernødvendigheder

Kom til at tænke på, om ferisæsonen mon er startet for nogle af jer? Altså sådan med rejser, roadtrips, miniture osv? 🙂

BiancoHerhjemme varer det nogle uger endnu, men jeg er så klar på at holde ferie sammen med min lille familie. Forhåbentlig bliver det til en masse småture og en hel del ophold i sommerhuset, for vi nemlig lånt vores hus ud til et par gode venner, som bor i lejlighed. Bianco har foræret mig lidt lækkerier til at forsøde min kommende ferie med – kunne bl.a. vælge et par sandaler og nappede disse fine sorte med nitter. Det helt afgørende ved at det blev dem, var sålen. Den er nemlig ikke helt flad, men er som en lav wedge. Helt vildt gode at gå i .. havde dem på en hel dag første gang uden at have ondt i fødderen. Win!
De fine leopardballerinaer forudser jeg bliver slidt op – dyreprint er jo en af mine all-time favoritter og i kombination med den gule clutch med snakeprint, får de et rigtig fint udtryk synes jeg.
Jeg tror faktisk at ballerinaer/ flats er mit helt personlige key item, når det kommer til sommernødvendigheder. Men jeg vil også gerne vide, hvad der er jeres key item – hvilken ting kunne I ikke klare jer igennem sommeren uden? Leg med og stem herunder 🙂

[poll id=”6″]

Alle tre omtalte produkter er givet til mig fra Bianco

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

6 Comments