Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

H&M Cravings

Der er kommet en del nyheder hos H&M og som I ved, så er jeg riiiimelig fast kunde der, så jeg har pænt holdt mig lidt væk for at undgå at falde (for meget) i 🙂
Jeg har dog alligevel sneget mig til at udlure en håndfuld lækkerier og dem deler jeg da gerne lige med jer.
H&M cravings
Den grønne leojakke kunne jeg se til stort set alt mit tøj og på trods af, at jeg allerede har en grøn forårsjakke, så kunne jeg sagtens finde på at købe denne også. Læderstøvlerne er ALT for lækre, men desværre udsolgt pt i min størrelse, så jeg holder øje med om de skulle komme retur og så tror jeg altså de bliver klikket hjem. De vil kunne bruges sammen med alt lige fra nederdele og bukser til strømpeben, så ville få meget ud af dem. I øvrigt er jeg lidt med på de der western vibes. Ret cool. Specielt i sommerhalvåret.
Den fine nederdel med udstansningerne kunne fungere rigtig godt med meget af det jeg har i forvejen – den ser dog ud til at være lidt for kort, hvilket har afholdt mig fra at købe den. Tror jeg må se den live før jeg beslutter mig. Jeg har jo også den fra Topshop, som er lidt i samme stil, så måske er det bare fjollet. Til gengæld er jeg helt vild med den anden nederdel med print og paperbag waist – SÅ lækker og ville blive vold-brugt over sommeren. Koster så også kun 80 kr.
De  to grå t-shirts er fine på hver sin måde og jeg kunne godt bruge en ny grå. De er ved at være slidte dem jeg har, så overvejer om der skal være glimtende sten eller perlemorsknapper på den jeg bestiller. sidst men ikke mindst, så kunne jeg godt bruge en sort kjole med lidt ballade på. Synes denne er et godt bud, fordi den er rimelig enkel i snittet og så samtidig har de fede detaljer i form af blondeindsatsen. Alle tingene ville i øvrigt kunne kombineres på kryds og tværs, hvilket lidt er mit nye “mantra”.

Læs også:  Super smukke blondekjoler og tees - shopping tip

Er der ting på collagen I er særligt vilde med? Hav en dejlig weekend, når I kommer dertil 🙂

11 Comments

 • Marina / cand.mor

  Åh, den nederdel med udstandsningerne er alt for pæn!! Fik H&M katalog i går, og der øjnede jeg også mulighed for at bryde mit shoppestop med et par blå og hvid-mønstrede “pyjamasbukser”.

 • Heidi

  Ohhh yes, jakken, kjolen og t-shirtsene er et hit..Det kunne godt finde plads hjemme hos mig. :O) De støvler er da også ALT for pæne..Haps haps….

 • Karen

  Kjolen!
  Pokkers med de kjoler, men det er som regel altid dem, der fanger mit blik, dem jeg bor i hele sommeren og så jeg græder over, når de er slidt op. En rap lille sommer-LBD er aldrig at foragte, og så selvom jeg ved, at jeg må købe mig til den smukke sommerfarve nede hos Natasja, min dejlige skønhedsdame. 🙂

  Men, jeg skal lige spørge: er der en særlig grund til, at du – lige bort set fra jakken – er i gråtoner/monokrom? Er der en grund til det sort/hvide/gråskala look eller? Jeg synes jo ellers, der er pasteller og bolsje/neonfarver nok at tage af i butikkerne?

  Og – jeg kom til at tænke på det forleden, da jeg åbnede fødselsdagsgave fra mine forældre, og der lå et gavekort på den Marlies Dekkers BH, jeg længe har haft kik på. Du spørger jo efter emner ny og næ og jeg tænkte lingeri… – det er jo, i mine øjne, alfa og omega, at undertøjet er i orden, at BH’en er målt og rigtig og der ikke er diverse striber, streger og kanter, for selv det smukkeste tøj sidder jo rædselsfuldt uden ordentligt undertøj.
  Så, var det måske en ide?

  God weekend!
  KH Karen

  • Malsen

   Tak for input til indlægsemner – det sætter jeg stor pris på 🙂
   Sorte kjoler – kan man få nok af dem? Nej det tror jeg ikke 🙂 jeg har da et par stykker i hvert fald!

   Det er egentlig ikke med stor omtanke at de udvalgte ting er monokrome … Jeg tror bare at min stil dvæler lidt der i øjeblikket men jeg ved også at når sommeren kommer så er der gang i flere farver 🙂

%d bloggers like this: