Skønhed

Anmeldelse: ghd Air føntørrer

ghd air fønner
Holy smokes!
Jeg var indtil for ganske kort tid siden ghd-novice (I know, hvad sker der for det….), men sådan var det altså og egentlig ikke med min gode vilje, for jeg har jo kunnet både høre og se, hvor glade folk har været for bl.a deres ghd-stylere og som jo også har vundet et hav af priser!
Skæbnen ville så, at min gamle no-brand fønner-følgesvend gav op i hænderne på mig for nogle uger siden. Det var hårdt at sige farvel, når nu vi havde kendt hinanden så godt og levet med hinandens svagheder i flere år, men det åbnede mulighed for at søge nye fønner-græsgange. ghd tilbød at lade mig teste ghd Air fønneren og mellem os sagt, så kunne min gamle fønner altså ikke blegne mere, da jeg fik denne ghd i hånden. For det første tørrer den jo mit lange hår i løbet af nul-komma-fem (eller sådan føles det i hvert fald .. det går hurtigt!) og så har den bare et fuldstændig fantastisk design, som gør, at den er virkelig nem at arbejde med trods den vejer lidt. Der følger også sådan et fønnæb med til langt hår, som er lidt bredere end standarden, hvilket betyder en del, hvis man glatter sit hår med føn og bred børste, som jeg fx gør inden jeg bruger glattejern.

Rent teknisk, så er ghd Air konstrueret med avanceret ion-teknologi, som gør håret blødt og som minimerer krus. Blæseren er 2100W, hvilket jo forklarer hvorfor den tørrer håret så hurtigt …. ret kraftig motor og så er luftfilteret aftageligt, så man kan rense det og forlænge produktets levetid. Den koster 1249,- og fås online hos ghd her. Man kan selvfølgelig også få ghd-produkter andre steder, men pas på fake varer! ghd har lavet denne “website checker” til at se, om webshoppen er godkendt forhandler. Smart!

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

ghd’er I den på fuld skrue derude eller?

5 Comments