Skønhed

Sasé hudpleje

sasé hudpleje
I fredags, efter Designers Remix, nåede jeg heldigvis at smutte forbi lanceringen af Sasé takket være Emily, som kunne have mig med i bilen. Det var sådan fra den ene ende af byen til den anden, så med de offentlige havde jeg ikke nået det.
Sasé er en ny hudplejeserie, som kønne Saseline står bag. Der var ingen tvivl om, at hun både var spændt og lidt nervøs, da hun præsenterede de enkelte produkter, men det gjorde stemningen rar og hyggelig.
Rene ingredienser, ingen parabener og en pris der er til at betale, er de tre overskrifter, som beskriver produkterne, hvis man skærer helt ind til benet. At der så samtidig er masser af Saseline-historie i valget af ingredienser – fx ift, hvor hun har rødder og at produkterne er virkelig pæne at se på tilfører kun ekstra pluspoint.
De 8 produkter var appetitligt anrettet hver især og det var bare med at prøve løs. Olierne og cremerne virkede lækre, men jeg har jo af gode grunde ikke testet ordentligt endnu. Dog vil jeg sige, at hvis man får hud som Saseline, så er det vel bare med at komme i gang! 🙂
Billigste produkt koster 99,- og dyreste 249,- Fås her.

Læs også:  10//18

17 Comments

%d bloggers like this: