Shopping og Inspiration

Konkurrence: Vind et års forbrug af Tampax Pearl, samt gratis tilmelding til No Limits Race

Halløj i sneen!
Skal vi ikke starte denne hvide tirsdag ud med en lidt anderledes konkurrence? Se, det er sådan, at jeg absolut ikke er den største løber. Til gengæld har jeg et helt vanvittigt konkurrencegen, så når nogen udfordrer mig til noget (hvor jeg kan se, at jeg har en realistisk chance for at få noget ud af det hehe), så siger jeg sgu’ ja! Modeblog eller ej. Derfor skal jeg deltage i “No Limits Race”, som er et adventure-løb for kvinder. En rute med indlagte overraskelser, forhindringer, sjov og spas …. 5 km. Man kan løbe efter at få bedste tid eller man kan tage det mere stille og roligt og lede efter skjulte præmier undervejs. Satser på at slå stærkest igennem på den sidste del haha 🙂 Der er masser af seje præmier og lækre goodiebags til alle deltagere. Sponsoren bag No Limits Race er Tampax og derfor er denne konkurrence to-delt.
På Instagram kan du nemlig vinde et års forbrug af Tampax pearl (fed præmie, fordi: man hader at glemme at købe dem, man synes altid de er alt for dyre, noget rigtig mange af os bruger). Du finder bare mig derinde @malsen, følger mig og ja, på billedet herunder kan du se, hvad du skal gøre. Kunne være sjovt, hvis I gav den gas med sjove sko man kunne løbe i 😀
Læs mere under billedet om den anden præmie!
No limits race
Der skal imidlertid også være noget til jer, som gerne vil deltage i løbet. Man kan vinde en gratis tilmelding her på bloggen. Tilmelding koster normalt 112 kr. og så kan man jo enten satse på at slå mig eller man kan følges med mig, hvis man gider det 🙂 Jeg er ovenikøbet sådan en man “officielt” kan løbe mod – se her.
Løbet foregår d. 2. juni i København og der er som sagt goodiebags til alle foruden de præmier man skovler til sig 😉 Jeg glæder mig helt vildt – det bliver super hyggeligt! Hvis du vil vinde den gratis tilmelding, så skriver du bare en kommentar her på indlægget 😉 Du kan sagtens deltage både her og på Instagram.
Jeg trækker en vinder begge steder søndag aften d. 24. marts.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

Tillykke til Ima 🙂 smid mig en mail så ordner vi det praktiske.

8 Comments