Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Black Swan Fashion Homeparty

I samarbejde med Black Swan

I går holdt jeg selv et homeparty med tøj fra Black Swan Fashion. Det var egentlig sådan det hele startede…..jeg blev nemlig kontaktet og spurgt, om jeg havde lyst til at holde et party og dele min oplevelse her på bloggen. Derfra tog det ene ord det andet og endte altså med, at jeg nu selv er konsulent med opstart i april, hvor min barsel som sagt slutter.

black swan-001På den måde var der to opture for mig ved at holde homeparty – dels ville jeg selvfølgelig få set det ultralækre tøj upclose, hvilket er så meget bedre end på en webshop, men også se, hvordan en erfaren konsulent kørte et party.
Helle, som var vores konsulent, udstrålede en fantastisk energi og havde stor viden om tøjet. Samtidig var hun rigtig god til at vise sammensætninger/ mulige stylinger og outfits alt imens hun præsenterede SS13 kollektionen. Jeg oplevede, at hun var utrolig ærlig – noget jeg personligt sætter stor pris på i en fysisk butik, hvor der bare ikke er noget værre end salgspersonale, som roser alt man tager på, selv om enhver kan se, at det pågældende ville være bedre i en anden størrelse, farve eller form. Det virkede som om, at hun virkelig kendte sine varer og det gjorde også de piger, som var her, mere trygge, da vi nåede til selve prøvningen, hvor hun også var super til at assistere og komme med gode råd/ vejledning.
Helles oplæg/ fremvisning af tøjet tog vel ca. 20-25 min og derefter kunne vi prøve og evt. bestille. Mine gæster prøvede løs, var meget overraskede over alle de smukke styles og endte også med at købe lidt allesammen.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

black swanSelve stemningen var helt nede på jorden i en afslappet atmosfære, hvor vi havde tid til at kigge på hinanden i tøjet og snakke om de enkelte styles lidt mere indgående. Fælles for dem er, at de virkelig er syet godt. Der er tænkt på snit, snit, snit samtidig med at tøjet er minimalistisk med et tvist. Det var tydeligt nok på bøjlerne, men endnu tydeligere, da de enkelte styles blev prøvet på en krop. Det sad bare godt og faldt ind og ud de rigtige steder. Helt teknisk handler det om, hvordan sømme fx er placeret på tøjet, sådan at silhouetten synes smallere. Eksempelvis på jeans, som altså gør, at ens ben synes længere … og tyndere. Win!
Blandt mine favoritter (udover den lækre strik med åben ryg og den grå sweatshirt, som I ser mig i på billederne) var:

black swan-002Jeg glæder mig kun endnu mere til selv at komme i gang nu og vil altså meget gerne anbefale jer at holde sådan et party. I kan finde hele konsulentlisten her 🙂
Spørg endelig, hvis der er noget I gerne vil vide – både om tøjet eller rent praktisk i forhold til at være værtinde.
Tøjet findes selvfølgelig også online her.

18 Comments

  • Guapizimo

    Det ser hyggeligt ud og sikke en dejlig dag det blev holdt, lyset var da helt fantastisk til at kigge på tøj 🙂
    Har du prøvet pailletnederdelen på?

    • Malsen

      Ja, vi overvejede også at rykke udenfor 😀
      Ja, det har jeg…den sidder flot. Det er min veninde der har den på på billedet.

  • walkinrunout

    Black swans tøj ser super lækkert ud og det lyder også til, at have været en god oplevelse… Jeg har nogle gange været til homeparties med børnetøjssalg… og så du siger er det super, at få lov til at gå rundt og mærke og prøve at sammensætte sæt. Nu er mine drenge dog ved at være så store, at de ikke rigtig gider den slags tøj mere (det kan jo ske, at man møder én på 6-7år, der har det samme på…uff) så det kan være jeg skal prøve homeparty for mig selv 🙂

  • Beam

    Skrev ellers en kommentar i går, men tror den forsvandt.
    Anyway – ville bare skrive at det så hyggeligt ud med dit homeparty.
    Og så er jeg også ret imponeret over at du har 2 blogs, job og alt det andet! Sejt gået! Jeg er så sløv til at styre min egen beskedne blog for tiden. Suuuuuk! (Nu venter der dog 2 ugers ferie lige om hjørnet! Woohoo!)

    • Malsen

      Hov, det ved jeg da ikke hvor den er henne? Den er ikke i spam heller.
      Mange tak, Beam! Jeg forsøger så godt jeg kan 🙂

      Hav en rigtig dejlig ferie, når du kommer dertil.

  • Marianne

    Hej – sikke en fin blog du har her – lige min smag 🙂

    Jeg er lidt nysgerrig vedr. dit tøjparty – jeg går nemlig og tænker lidt på at blive konsulent her i Nordjylland..
    MEN – jeg har tænkt lidt på et par ting… Hvor meget tror du der bliver ca. solgt for – på sådan en aften – fortjenesten er jo på procenter – og lidt i den lave ende, synes jeg..

    Og, hvordan ser det ud med med dem som gerne vil tænke lidt over indkøbet, og dermed selv bestiller på nettet efterfølgende, – det kan jeg godt forstå, men så fortjenesten vel røget for konsulenten? Eller hvad sagde “din sælger” til det??

    Håber du vil bruge et par minutter på at stille min nysgerrighed… På forhånd tusind tak.

    KH Marianne

    • Malsen

      Mange tak for rosen, Marianne 🙂

      Jeg vil faktisk anbefale dig at kontakte Black Swan – de er meget bedre til at svare på dine spørgsmål end jer er. Jeg er jo ikke engang startet op endnu 🙂

      Kh
      Marlene