Shopping og Inspiration

Black Swan konsulent – det' mig! :)

20130224-175146.jpg
Som jeg skrev i forrige indlæg, så har jeg en lille nyhed, som jeg rigtig gerne vil dele med jer. Det er nemlig sådan, at jeg, ved siden af mit normale arbejde, begynder som konsulent for det super cool tøjmærke Black Swan, som en hel del af jer sikkert allerede er stødt på rundt omkring i blogland. Black Swan er tidløst og alligevel trendy. Kollektionen kan kombineres på kryds og tværs i og med farverne begrænser sig til sort, gråt, hvidt og enkelte farveklatter.

Selve konceptet går ud på, at kollektionen sælges online og på home parties og det er så bl.a. mig, som kommer ud med tøjet, viser det frem og har et par hyggelige timer med en gruppe tøser, som altså så har mulighed for at prøve og efterfølgende købe, hvis noget faldt i deres smag.

Hvis du har lyst til at være værtinde for sådan et home party og kan samle en gruppe tøser/kvinder/damer, så kan jeg bookes allerede nu. Jeg kan fra d. 10. april, hvor min barsel slutter og datoerne ryger hurtigt, så skynd dig endelig at booke 🙂 jeg synes, at det kunne være så fedt at komme ud til nogen af jer læsere! 🙂 Det er helt gratis at få mig ud.
Jeg kører de fleste steder på Sjælland og skal nok hjælpe jer fra andre dele af DK med at finde en konsulent, hvis I også vil booke.

Hele kollektionen kan ses her og skriv endelig til mig på malsen@malsen.dk – både hvis du har spørgsmål og/ eller vil booke et par timers tøjhygge. Der er nemlig også en bonus til dig som værtinde 😉

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Håber at høre fra nogle af jer! 🙂

29 Comments