Rejser og ture,  Skønhed

Hårnusningsevent – min styling

I går var jeg inviteret til en hyggelig event hos Pencil PR og TRESemmé i anledning af deres nye produktserie “TRESemmé Keratin Smooth”, som går ind og arbejder med hårets yderste skællag, lægger skællene ned og skaber derved en flottere glans i håret, så man undgår den der “frizziness”. Jeg var en af de allerførste i stolen og var i de sikreste hænder hos den superdygtige freelance stylist Sabina Szinay, som lærte tips og trick fra sig i stor stil. I ved jo jeg elsker den slags….ligesom når vi er backstage med Wella under modeugerne. Watch and learn from the best! Er det ikke sådan man siger? 🙂
Jeg skal vise jer mange flere billeder fra eventen, men ville lige dele min styling. Glattet med fald. Loved it! Do you? 🙂

TRESemmé keratin smooth
TRESemmé keratin smooth

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

16 Comments