Min stil,  Shopping og Inspiration

Geronimo // Outfit 13.7

Jeg elsker søndage – de er på en eller anden måde altid lidt længere end andre dage eller måske er det fordi det er helt ok, at man ikke bedriver sådan alt for meget, at dagen føles længere. Det er skønt vejr udenfor og man kunne da fristes til at gå sig en tur – måske sammen med den dejligste gæst, som ankommer på matriklen snart! Det er alt for længe siden vi har set hinanden sidst, så jeg er ret sikker på, at der går totalt hønsegård i den! Vi kan selvfølgelig ikke undgå at tale om blogging og slet ikke med den nært forestående modeuge, som vi skal have lagt program for, men samtidig får vi altid tid til også bare at venindehyggesnakke og gud, hvor har jeg savnet hende!
Jeg er klar – iført sej Style Butler June tee med indianerprint på og yndlingscardigan fra Sonia by Sonia Rykiel. Et secondhand køb fra Trine, som er et af de bedste jeg har gjort nogensinde. Elsker pailletterne inde i lommerne.
Hav en skøn søndag …. måske ses vi i aften igen. 🙂

Style Butler June Tee
Tee: Style Butler (fås stadig)// cardigan: Sonia by Sonia Rykiel // tørklæde: Soaked in Luxury (gave) // neglene se her.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

22 Comments