Shopping og Inspiration

Mine Julegaver 2012

Hej søde læsere 🙂 Jeg ved ikke med jer, men her nydes 1. Juledag med afslapningstøj, kiggen på gaver, prøve gaver og i det hele taget bare hygge. Senere tror jeg vi smider en god film på dvd’en og samler lidt rester på bordet til snacking i stor stil 🙂
Jeg fik nogle helt fantastiske julegaver og i år var der jo også en hel masse pakker til Cookie, som skulle pakkes ud – lækkert for sådan en gavefryns som mig! Hvis I vil se Cookie’s juleoutfit, så er han på børnebloggen lige nu. Til mig selv blev det til pelscardigan fra Style Butler, slangeskindseffekt støvler, gavekort til LV, tre lækre armbånd, viskestykke fra by nord, glas fra Erik Bagger, nogle hjemmelavede gaver fra børn, en wokpande og høredimser fra Urban Ear. Derudover har jeg allerede pakket lidt gaver ud, som jeg har fået i forbindelse med bloggen, men dem viser jeg lige i et andet indlæg. SKØN høst! Hvad med jer – hvad fik I? 🙂
Rigtig glædelig jul! (se min videojulehilsen her, hvis du missede den)

Læs også:  Man siger vel ikke nej tak til at få penge tilbage på de webshops hvor man alligevel handler?

36 Comments