Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Gat Rimon Kily – Den perfekte LBD (Outfit)

kjole: Gat Rimon // støvler: Acne // halskæde: Pandora  //  Valerie øreringe + Ada ring: Blond Accessories (modtaget til test)

Jeg købte den, prøvede den, elskede den fra første berøring, beholdt den, havde den på til julefrokost og glæder mig allerede til jeg skal have den på igen! Jeps – vi taler om et nyt kærlighedsforhold. Mig og Kily <3
I går fik I allerede et lille preview, men I skal selvfølgelig se den i sin helhed. Havde, som I kan se, jakke på til at starte med (hundekoldt i det rum, hvor vi var) og opsat hår, som var planen, blev til pjusket sidefletning, så man rigtig kunne se de store smukke bling-øreringe. Jeg har faktisk aldrig ejet et par øreringe, som er så prangende, men ligesom kjolen, så knuselsker jeg dem. Havde valgt at nedtone hele looket med Acne Pistols og en en ring med kant, samt en lille funklende stjerne i en lædersnor. Og jeg havde det super! Følte mig så godt tilpas, så havde ramt rigtigt …. ikke for fin, ikke for plain, men med en masse spændende detaljer.
Makeuppen er desværre lidt svær at se, men jeg kørte mit look, som jeg fortalte om – dog uden glimmer i håret. Glemte det simpelthen.

Nå! Må jeg så få dommen – Kan I lide Kily og outfittet for den sags skyld? 🙂

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

34 Comments