Shopping og Inspiration

BRAUN Silk-épil 5 // Bonuspræmie // Julekalender //

Den første ud af i alt to bonuspræmier er intet mindre end et lille teknologisk vidunder, som kan mere end dens nuttede enkle udtryk fortæller. BRAUNS Silk-épil 5 kan, udover at epilere ben (og nej…det gør ikke ondt mere end det er til at holde ud, believe me….testet her), nemlig også hjælpe af med uønsket hårvækst i ansigt og andre steder på kroppen. Der medfølger 3 forskellige hoveder, samt en handske som klargør huden inden og køler/ lindrer bagefter. Selve hårfjerningen optimeres af den helt særlige massageteknik, som apparatet tilbyder.
Jeg er så glad for min, selv om den er en lidt ældre model end denne (jeg har ikke fornøjelsen af handsken fx), så kan kun sige til den heldige vinder, at her er der scoret en lækker præmie! Der er én BRAUN Silk-épil 5 på højkant til en værdi af 1099,-

BRAUN silk-épil 5

OBS: Du kan IKKE deltage i julekonkurrencen på dette indlæg. Deltag LIGE HER! inden d. 24. december 🙂

Du er naturligvis hjertelig velkommen til at smide en kommentar vedr. præmien – har du erfaring med epilering?

OG denne gang vil jeg være så fri at opfordre til, at I giver min FB-side et like! Det er lige her.

 


Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

22 Comments

  • Malene Grove

    DRØMMEPRÆMIEN – suk suk suk!!!!
    Åhh det er mit største julegaveønske med en NY og god Silk-Epil. Har haft en de sidste ca. 15 år og kan ikke undværre den overhovedet. Men den brændte sammen for to måneder siden – P..!!!
    Har ikke lige selv råd til at købe en ny og tror ikke jeg får den i julegave desværre… 🙁

    Kan kun anbefale andre at prøve epilering – det er bare det bedste.
    Jeg kender nu nogen som stadig synes det gør ondt, men jeg synes nu ikke det er noget at snakke om. De nyere modeller er også meget bedre end de var fra år tilbage, har jeg ladet mig fortælle 😉

    Håber, drømmer….drømmer og håber 🙂

    Det er godt nok nogle vildt lækre kalendergaver du har i din julekalender – wow <3

    Glædelig jul og godt nytår

    Kh. Malene

  • gitte zakariasen

    Har ikke haft gode erfaringer med epilering.Må hellere tilføje, at det er nogle år siden, jeg sidst forsøgte mig. De gængse produkter på dav.tidspunkt, var de rene tortur instrumenter, lol. og gav bestemt ikke det lovede resultat. Måske man skulle vove benene ud i den verden igen ;).
    Glædelig jul.

  • Frøken Jensen

    Håber, drømmer og håber lidt mere – for manner hvor ville det bare være lækkert at vinde 🙂

  • Helle Jessen

    Uha, den har jeg et lidt ambivalent forhold til. Den skulle være ultra effektiv, men jeg har endnu været en kylling, og ikke turde prøve den. Nu får jeg måske changen 😉

  • Louise T.

    Jeg er med hele vejen rundt!
    Det er godt nok smart med de forskellige hoveder og handsken bagefter 😀

  • sidsel

    Har aldrig prøvet epilering, men har også hørt fra andre at det ikke skulle vaere så slemt smertemæssigt, og at resultatet er det værd! Så det ville da vaere så lækkert at få lov til at prøve..og ja, det lyder smart med den handske! Og kan den virkelig bruges i ansigtet???

  • pia sroka

    Prøvet det en gang,lånte en af en veninde, det var ikke så slemt,resultatet holdt længe,så jeg har ønsket mig en længe

  • Heidi

    Nui den ville jeg nu gerne eje, den ser smart ud. Her køres jo med de sædvanlige skrabere. Kan dog ikke like på FB, da jeg ikke er derinde. Så er glad for at kunne deltage i konkurrencer, hvor man ikke er tvunget til at skulle gøre det ene eller andet via FB.

  • Tina Irene Povlsen

    Super smart – En drømmepræmie der ville spare megen tid for mig… Åhhhhhhhh, hvor jeg drømmer om … …

  • Helene Braüner Bisgaard

    Sikke en skøn præmie – selv om det er en bonuspræmie er den altså med i den samlede julekalender også, hvis jeg har forstået det ret?
    Jeg har ikke erfaring med epilering – kun barbering og voks, men det må være et godt alternativ til voksbehandling. Jeg er super klar til at prøve det af!
    Mvh. Helene

  • Daniella

    Lækker lækker lækker gave (særligt når ens nuværende epilator er 10år+ og er ved at stå af). Jeg krydser alt, hvad krydses kan og håber, at heldet er på min side, da en sådan gave ville vær utrolig kærkommen.