diverse

Customized iPhonecover


For lidt tid siden fik jeg mulighed for at lave og teste et customized iPhonecover, hvilket betyder, at man via Caseapp uploader det billede, som man ønsker skal pryde bagsiden af ens iPhone. Jeg valgte et billede af Cookie, som jeg tog for lidt tid siden, som jeg synes er helt vildt godt pga. linjerne i det. Eneste krav til billedet er, at man ejer rettighederne til det man uploader. Man kan også tilføje baggrund og tekst.
Det har siddet på min telefon i ca. en uge nu og jeg har helt med vilje ikke passet på det, for at kunne give jer et ærligt svar på holdbarheden. Der er ikke en eneste skramme på det og det ser ud akkurat, som da jeg modtog det. Tjek! Jeg tænker, at det, udover at være en fed måde at give sin iPhone (4, 4s eller 5) et personligt touch på, også er en genial gaveidé – koster 269,-….det er jo snart jul and all 😉

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

13 Comments