Livet er en fest,  Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #28: New in – Louis Vuitton Sprouse Leopard Speedy

SÅ kan jeg ikke strække den længere med at vise min nye taske frem; har næsten heller ikke kunne vente, men følte jeg var nødt til at dedikere et Louis Lørdag indlæg til den. (Hvis du er nyere læser, så kan du læse alle Louis Lørdag indlæg her.)

Da jeg i sin tid for alvor blev fan af Louis Vuitton, var der en taske, som jeg rigtig gerne ville have ejet, men som smuttede ud af hænderne på mig – jeg var for langsom og opdagede den for sent, hvilket betød at den aldrig landede i min besiddelse. Skrev om den her. Det særegne ved den, var netop at den havde leoparddetaljer.
Bedst som jeg troede, at det der med leopard og LV var helt passé, så dukkede denne Speedy op som en del af AW12 kollektionen. Heldigvis, spottede jeg det i rigtig rigtig god tid, at den ville blive sat i produktion og sikrede mig et eksemplar næsten før butikken selv var klar over at den skulle komme 😀 Ej, det passer ikke helt, men nyheden om den var spritny, da jeg forlangte at blive skrevet op til den.

Det er altid spændende med sådan noget, for én ting er, hvordan sådan et eksemplar ser ud på billeder – et andet er altså, hvordan den ser ud i virkeligheden. Heldigvis har LV’s ting det med at være smukkere end på packshots, hvilket også var tilfældet med denne. Ja, i mine øjne that is.
Legendariske Sprouse leopard væv (yes, væv….ikke print – det er jaquard), som er noget af det blødeste du kan forestille dig. Man behøver ikke en kat eller hund – man kan bare have denne stående i sofaen 😀 Det er seriøst et af de bedste Louis Vuitton køb jeg har gjort til dato. Den kostede mig så også 3 af mine andre ting, som måtte sælges, men den er det hele værd <3
Hvad lyder dommen derude – kan I lide den? 🙂

Læs også:  Årets julebord

Husk konkurrencen om valgfri lækkerbidsken fra Styledelux! (sidste chance i morgen!)

Vind Bio-billetter på børnebloggen – LYNkonkurrence!

37 Comments