Shopping og Inspiration

Pandora AW12


(klik på de enkelte billeder for at se dem større)

Lækkert Pandora! Synes endnu engang, at jeg bliver nødt til at vise jer lidt fra Pandoras seneste kollektion – igen er der nemlig rigtig mange smukke styles, som jeg rigtig gerne ville tilføje min stadigt voksende samling af Pandoras designs.
ISÆR hjertekæden er jeg faldet pladask for, men også det fine sorte/sølv armbånd med de facetslebne sten og den smukke sølvring med det sorte hjerte. suk!
Kan også virkelig godt lide de nye muranoglascharms med det fine dyreprint. Tænker at jeg ville gøre det endnu mere simpelt end på lookbookbilledet…..tror bare jeg ville have en helt enkel lædersnor med ét enkelt charm i. Kunne være så fint sammen med andre armbånd. Er det ikke bare nogle lækre sager? Se alle efterårsnyhederne her og resten af lookbookbillederne her.

Læs også:  Sporty er cosy

5 Comments

  • walkinrunout

    Uhh jo… Jeg er også fan – indtil nu har jeg faktisk næsten fyldt to sølvarmbånd….
    Men det gode er jo at man kan skifte ud, så de bliver helt anderledes i både farve og opsætning.
    Jeg har for nyligt købt mig et gråt læderarmbånd også, men bruger det faktisk kun uden vedhæng…. måske jeg skulle få flyttet lidt rundt og prøve at konstruere noget mere sprælsk 🙂

  • Heidi

    Jeg har også 2 stk armbånd helt fyldt med sølv, glas og guld led til. Men jeg har ikke brugt dem i årevis, og overvejede at sælge dem. Men måske man skulle investere i et læderarmbånd og smide enkelte led på? Men fine ser de da ud, selvom jeg pt ikke er fan.