Shopping og Inspiration

Zoover – undgå overraskelser på feriestedet

I samarbejde med omtalte firma

Jeg blev fornylig gjort opmærksom på Zoover, som er sådan et online bedømmelsessite når det kommer til indlogering i forskellige lande i og uden for Europa – både hoteller, hostels og andre typer. Selv om det selvfølgelig har sin charme at man selv opdager, hvad man egentlig har fået booket sig ind på, når man ankommer til hotellet, så kan jeg altså komme i tanke om flere rejser, hvor jeg faktisk gerne ville have hørt andres mening først. Havde fx en ualmindelig trist oplevelse i London, hvor hotellet var tæt på at være levende – vægge og gulvtæpper var så beskidte og klamme at vi simpelthen tog vores ting og gik ud og fandt et andet logi. Rimelig dyr erfaring at måtte gøre sig og rigtig dårlig start på en ferie 🙁
Udover at man kan læse bedømmelse, så kan man også få et samlet overblik over en by og sortere mere specifikt i sine kriterier. Vi overvejer at tage en tur til Spanien snart og selv om jeg allerhelst vil til Barcelona igen, så vil kærestemanden meget gerne have en ferie i Madrid, hvilket jeg da sagtens kunne “overleve” også, men ville klart benytte dette værktøj forud for rejsen 🙂 Jeg behøver ikke at bo på 5-stjernede hoteller….langt væk, men der skal være rent (absolut det vigtigste for mig) og så skal der ikke være særlig langt til livet i gaderne/ centrum.
På Zoovers bedømmelser er der i øvrigt, i langt de fleste tilfælde, også et link til, hvor logiet kan bookes, men ellers kræver det jo ikke meget at søge lidt på google (…det kan i øvrigt altid betale sig at udforske nettet lidt – der er stor variation i priserne for det selvsamme hotel).
Har I, ligesom mig, haft dårlige oplevelser med indlogering?

Læs også:  Årets julebord

2 Comments

  • Stine K.A.

    Jeg plejer at bestille via Hotels.com, og lœser altid anmeldelser før jeg bestiller – selvom man hurtigt lœrer at tage det med et gran salt, nogen mennesker brokker sig jo over ALT. Også på de billigste hoteller, ved ikke helt, hvad de forventer 😉
    Så det plejer at gå fint nok, når vi selv bestiller, men det var en helt anden sag, da jeg i 2008 var på studietur til New York. Vores lœrere ville presse prisen helt i bund, så de valgte et hotel, hvor beliggenheden var det eneste gode (lige ved Times Square). Til gengœld var hotellet 3 år i trœk udnœvnt til det mest beskidte i HELE USA. Og det var ikke uden grund… På andendagen var der rotter inde på vores(!) vœrelse, så klamt :s Men det var dog først, da andet rottebesøg var en realitet (ved nogle andre), at lœrerne mente, at et andet hotel var en god ide. Det bedste er nœsten, at nogle af de andre piger brokkede sig over hotelflytningen – selvfølgelig dem, der ikke havde haft et par rotter inde og kravle ved deres tandbørster, tøj og Skittles. Hœ.