Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

Mission complete! På Munthes lagersalg – ny vinterjakke Rhilo


Nu tror jeg snart at jeg kan holde op med at fable om overtøj, for i går fandt jeg simpelthen Rhilo, som stylen hedder, sat helt urimeligt meget ned på lagersalget hos Munthe Plus Simonsen, som jeg besøgte sammen med den søde her. Og jeg mener sat ned. Pris: 3899,- Besparelse: 3300,- Pris: 600,-  🙂 Jubiiiiii!

Rhilo er ret lækker i uld med strikærmer og minder lidt om en blanding mellem en frakke og en kappe. Super cool, for kapper er stadig “in” og snittet på jakken er i øvrigt ret tidløst. Fås i grå og sort. Jeg købte to ting til, som jeg selvfølgelig nok skal vise frem.
Måske tænker I nu, om det var det hele der var SÅ billigt, som Rhilo og nej….det var det ikke, men jeg synes der var gode besparelser. Jeg kunne sagtens have købt mig helt og aldeles fattig i det smukke batik-print, som der var en del af. Bl.a kostede alle maxikjoler 500,- og er man vild med den jeg har både i pink og kit, så afsti afsted, for den var der i en del størrelser. Andre ting var lidt dyrere og besparelsen knap så heftig.
Kollektionerne var primært AW11 og SS12, men der var også ældre rester – jeg fandt bl.a. en style, som jeg har sukket over i et par år, men desværre ikke i min størrelse.

Skulle du have tid i planen, så kan du altså nå på lagersalg i dag, torsdag, også. Der er åbent fra kl. 12 til 18 i KFUM bygningen, Store Kannikestræde 19, Kbh. C. Hvis du tager afsted, så skriv lige, hvad du kom hjem med i en kommentar ikke? 🙂

Læs også:  Tip: Loot Box - en virkelig cool gaveidé eller idé til pakke- og adventskalender

29 Comments