Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Late Louis Lørdag: Dobbelt op på de gode nyheder! Flytning i København og samarbejde LV x Yayoi Kusama

Dette indlæg burde have været et Louis Lørdag indlæg, men da jeg ikke var online lørdag, kommer det i stedet i dag, hvor der også er bedre billeder at vise jer.
Den første nyhed er, at LV har indgået et nyt kunstnersamarbejde – denne gang med japanske Yayoi Kusama, som har prikker som sit absolutte omdrejningspunkt. Dette bliver omsat på smukkeste vis i udvalgte tøj-styles, tasker og accessories – personligt er jeg helt færdig med den sorte Lockit i nederste venstre hjørne, som har prikker på bundkanten og håndtagene. Hvor fin er den lige?!
I første omgang lanceres alle items i New York, men det er blevet oplyst at udvalgte butikker også får kollektionen – om København er en af dem, ved jeg desværre ikke pt, men undersøger lige sagen 😉

Apropos København, så har Louis Vuitton fået nye lokaler! Jubiiii! 🙂 Nyheden har været sivet en måneds tid, men måske har I ikke læst det endnu. Er jo normalt riiiimelig hurtig med LV-nyheder, men denne gang kom der lige en lille bebs “i vejen”.
Fremover vil mit yndlingsparadis på jorden være at finde i Benettons gamle forretning på hjørnet over for Illum v. springvandet. Er så spændt på at se, hvordan det færdige resultat bliver! Dels bliver der en masse mere plads, men det betyder jo også at Louis Vuitton Kbh. kan få flere varer hjem og måske genopstår urenes afdeling. Den var jeg ked af forsvandt….sparede længe sammen til et LV ur, men da butikken ikke længere førte urene, købte jeg noget andet i stedet. Jeg blev da tilbudt at de ville tage dem hjem til mig, men ville gerne se et bredere udvalg inden jeg besluttede mig – sødt af dem under alle omstændigheder, men det er jo det jeg siger. Det er bare verdens sødeste mennesker der arbejder derinde.
Forhåbentlig står den nye butik klar til åbning i sept./oktober. Når jeg ved mere, skal jeg nok give lyd 🙂
I det hele taget glæder jeg mig så meget til snart at skulle en tur forbi LV – det føles som om det er år siden.
I får lige en lille video af det nye samarbejde også:

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

11 Comments