Livet er en fest,  Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #24 – New in: Silvania wooden studs + et spy pic af Kusama – Vuitton ;)

Da jeg i mandags var forbi LV, kom der en lille ting med hjem for langt om længe var de her fine og meget enkle ørestikkere hjemme samtidig med at jeg også var der. Har villet have dem længe, men ja….så har de været udsolgt osv. osv.
Silvania hedder de og matcher mit armbånd, som er fra samme serie (ring, 2 x armbånd, ørestikkere) – de er lavet af træ og har små guldblomster på. Eller dvs. to af dem har, for man får nemlig et sæt med i alt 3 ørestikkere; den sidste har et LV-logo på, så kan man mixe og matche som man har lyst.
Det at Silvania er i træ er selvfølgelig en reminder om det materiale, som udgør hele LV’s grundlag – nemlig kufferterne. Man har hentet den gamle tradition ind og brugt den i nytænkningen til hverdagssmykker. Sød tanke.


OG så som titlen på indlægget angiver, så får I lige et spy pic på den fine prikkede og meget limited kollektion, som jeg skrev om her. Jeg så alt hvad LV Kbh. har fået hjem og troede jeg ville være mest begejstret for den sorte Lockit med rød/hvide prikker, men det blev altså den gule Papillon med sorte prikker, som stjal mit hjerte. Den er så frisk! Og meget anderledes. Dog skal jeg også nævne at det røde tørklæde med hvide prikker havde været solgt på stedet, hvis det havde været aflangt. Desværre er det kvadratisk og jeg er mere begejstret for de lidt aflange modeller. Som leopardtørklæderne bl.a. Men anyway – her er et lille foto med et udsnit af modellerne.

Læs også:  Forårsfodtøj

19 Comments