Livet er en fest,  Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #22 – ♥ L'ame du voyage ♥

Der er virkelig ikke noget så herligt som at få Louis-post! Den der helt særlige tykke kuvert med det diskrete “LV” i nederste hjørne og når man tager fat om kuverten, vejer den lidt i hånden og prøver at vurdere, om der er tale om et af de store kataloger (find med det samme kleenex, savlesmæk mm frem) med et ton flotte billeder eller om det er et af de mindre omhandlende limited editions, sko eller andet godt (find også savlesmæk frem og gem visakort laaangt væk) som kan få hjertet mit til at hoppe og springe som en nyforelsket. Denne gang var kuverten af anseelig tykkelse og jeg gættede på et sæsonkatalog med tema. Og det var det….et rejseinspireret katalog med titlen “L’ame du voyage”. Synes bestemt ikke I skal snydes for stemningen i billederne, så jeg har udvalgt nogle stykker til deling…med en lille kommentar under nogle af dem 😉

Disse temakataloger indeholder tit og ofte klassikere og naturligvis er det lækre leopardtørklæde med 😉 Det må vist siges at være blevet et fashion icon i sig selv.

Uj, det er grund nok til at anskaffe sig en iPad! Dyrk lige det cover! Must have! 🙂

Altså, det er ikke pga. af den kække ungersvend at dette billede kom med (selv om han da absolut ikke pynter mindre), men hans tørklæde! Engang imellem kan det være et godt tip at lure på mændenes accessories også….LV laver ret mange gode herreting, som vi tøser sagtens kan bruge. Jeg ville i hvert fald gerne hapse det tørklæde.

Læs også:  Set i bakspejlet

En af de monogramting, som har stået på min ønskeliste rigtig rigtig længe, er smykke-roll’en øverst til venstre – den er så fin og indvendig er der flere rum til at opbevare juvelerne på rejsen. Og så ruller man den lige sammen og snører til. Smart 🙂

Er vild med billederne….masser af inspiration både til sjæl og visakort 🙂 Savner at være i LV – det er faktisk tæt på 2 mdr. siden jeg var der sidst – det er altså ikke standarden! Det er langt fra altid jeg køber noget, men bare det at snuse nye varer ind og mærke på dem og ønske sig. Det er nogle gange helt nok…..og andre gange er det ikke og så ryger der en “little something” med hjem. Hehe… 🙂

5 Comments

 • Sascha

  Yeah! Jeg fik også Louis-post denne gang og det var perfekt for jeg har snart fødselsdag :p
  Så jeg har med stor glæde givet det videre til min kæreste 😀

 • Min pige

  Dejligt du deler… Jeg har aldrig haft den store fidus til LV (udover den obligatoriske taske tilbage til starten af studietiden) men det der leopardtørklæde står øverst på ønskelisten – og har gjort det siden jeg startede at følge din blog! 🙂

 • Heidi

  Åhh Malsen, sikket et skønt indlæg at komme hjem til efter Sankt Hans hygge, og jeg kom heldigvis ikke på bålet :O)
  Er vild med leo tørklædet, som også er på min ønskeseddel, men den pæne fyrs tørklæde er nu også skønt. Fedt Ipad cover, ønske ønske ønske :O) TAk fordi du ville dele.